Semabkr Jdiebsh fazla hemde baya fazla ama sekerden mi diye sordum sekerle alakası yokmuş genetik dedi.. iri bir bebek dedi
Jdiebsh Semabkr hm anladım saglıklı olsunda bende 32 de gittigimde 2.500 dü ama benımkının alım hızı senınkınden daha yavaş 😄
Semabkr MomC6 benimkine yakınmış ama seninki 33 haftalık olmuş nerdeyse..Gayet iyi bence seninkinin kilosu
Semabkr Jdiebsh normal doğum zor gözüküyor bize. Sağlıkla kucağımıza alalimda başka birşey istemiyorum gerekirse sezeryan olurum napayım..😔😔
Rotinda17 Öncelikle MaşAllah 😊 32 +1 1929 çıktı bugün kilosu Benimkinin cinsiyeti kız Erkek ve kız çocukları arasında fark olabiliyor sizinkinin cinsiyeti neydi ?
Bircanderin 32 de 1.830 gr su bebeğim dün doktora gittim 34 haftam bu arada şuan 2.528 gr olmuş 2 haftada 700 gr almış doktorum haftasıyla uyumlu dedi
merve_ayaz9614 Semabkr Maşallah size bende pazartesi gittim doktora 1950 gram olmuş haftasıyla gayet uyumlu dedi doktor 20 gün sonra tekrar gel nts ye bağlayalım dedi
MomC6 babyackgz benimkine iri bir bebek sana çekmemiş sen minyonsun dedi 😂🙈 valla yediğim yemeklere bu iştaha kilo almazsa şaşardım 😂 kilosunu hiiiiiç dert etme canım benim emin ol küçük bebekler daha iyi gelişiyor toparlıyor🤍 önemli olan zaten sağlıklı olmaları 🌼🥰
babyackgz MomC6 benimkine de aana çekmiş minyon diyor doktor 😂 bende 20 kilo aldım ama yediklerim sadece bana yaradı maalesef 😬 3 kilo doğsun bari fazlasında gözüm yok 🤭 şaka bir yana her şeyden önce sağlık 🤲🏻💕