Cansugurses Esraensar aynen iki kız kardeş birlikte büyüyecek gercektn cok sanslıyız 💜 rabbim tüm isteyenlere nasip etsin 🤲
vasili21 Ftm_binboa17 cevap yazan oldu mu? Ben de merak ediyorum. Talep eden biz miyiz. 1 hafta sonra 4’lü taramamız var.
eminerol Esraensar 12+6 olduk bugün gittim doktora daha belli olmaz dedi ama ben tahminj bsy söylemesini bekledim soylemedi..onun icin ozele gidicm…. Ogrenenler var yani
Ftm_binboa17 Esraensar büyüsün diye sabırsızlanıyorum belkide büyüyünce çok büyüdür derim 😂😂😂 ahhhh aah bu heyecanlı annelik
Nefe_s94 Bende 12 +4te gittim ama erken dedi sylemedi doktor cinsiyetini özel devlet fark etmiyor kendini net gostermeden doktorlar emin konusmak istemiyor sorduhumda sadece bacak arasinda kucuk filizlenme var dedi ama cinsiyet sylemedi emin olmadan
Beyazmelekkk Nefe_s94 bende 13+3 te gittim aynen Dr bana da tomurcuklanma var böyle olunca kız deriz ama kesin değil daha net diyemem dedi
Ayra Bende bugün öğrendim kızım olacak Allah’ın izniyle 🥰15+2 yiz. Ben rüyamdan görmüştüm kızım olacağını. ☺️ Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🙏 Benim kanamam vardı bi hafta önce çok korktuk ama çok şükür iyiyiz şuan 🙏😍
Sed22-09 Esraensar 12+5 deyim canım bana herkes kız olucak diyordu baya kendimi ona şartladım doktor erkek diyince şaşırdım hocam Bi bakın yine dedim %99 erkek diyebilirim çok net dedi 😂 😂