Prensannesii38 Esraensar 13 uncu haftada kıza benzetti ama aynı doktor dıger arkdasıda kıza benzetti erkek cıktı sımdı 15+4 olduk cok merak ediyorum bu gıdısle ayrıntılıda ogrenırım 😂
Senaxx Esraensar 16+2 erkek dedi. Ama 12. Haftada kız demişti 😅 Emin olmak için bir kez daha çağırdı. Kesin erkek dedi.
Ftm_binboa17 Bişey soracakmış detaylı ultrasonu biz mi talep ediyoruz yoksa belli hafta gelince kendileri mi yapıyo
vasili21 Ftm_binboa17 cevap yazan oldu mu? Ben de merak ediyorum. Talep eden biz miyiz. 1 hafta sonra 4’lü taramamız var.
Ftm_binboa17 Kendimi buz devrindeki sid gibi hissediyorum “herkesin bebeğinin cinsiyeti var benimse küçük bir göbeğiiimmm 😭😂”
Cansugurses Esraensar aynen iki kız kardeş birlikte büyüyecek gercektn cok sanslıyız 💜 rabbim tüm isteyenlere nasip etsin 🤲
Ftm_binboa17 Esraensar büyüsün diye sabırsızlanıyorum belkide büyüyünce çok büyüdür derim 😂😂😂 ahhhh aah bu heyecanlı annelik
Zahire38 Esraensar 15 te bacak arasını gösterdi annesi kız dedi bugün baktı erkek dedi kordonumu acaba detayliyi bekliyorum artık