Masall65 Mom092 canım biliyomusun bana çok yardımcı oldun 😅😅 Allah ne muradın varsa versin inşallah bu hamile halimle Allah razı olsun senden
Masall65 Masall65 Mom092 canım bide konustunmu hastaneyle sana böylemi söylediler peki ben daha muhasebeyle konuşmadım doktorumu bekliyorum o yüzden bakalım ne diycek bende ona göre fiyatı konuşacağım
Yeliz1 Mom092 bende 38 haftadayım kaç haftadır bekliyorum dönmedi az az da su gelmeye başladı cuma sezaryen olcam . Galiba belli bi haftadan sonra dönme şansı azalıyor büyüdüğü için
Sedaa61 Mom092 canım benim oğlan da 32 de dönmüştü 34. Haftada geri döndü makat pozisyonuna☺️ şuan 35 hafta 4 gunluguz hala makat pozisyonunda doktor dönebilir dedi ama hayırlısı bakalım☺️
Mom092 Masall65 tum hastanelerde boyledir canım sen yinede bi sor ama devlet istege bagli sezeryan yapmiyo ☺️ Sezeryan da 5 bin burda 😬
Baharmom Mom092 canim benim de ilk gebeliğim, benim bebegim de makat geliş. Donmedi. Doktor büyük ihtimal donmez dedi. Olsun sağlıkla kucağımıza alalım da insallah❤️ Ama dogum yaklaştıkça ben de biraz korkuyorum. Biz de 37 haftalığız.
Sedamurat Baharmom Merhaba canım senin galiba rahim kalp şeklindeymiş postlara bakarken gördüm gebelik sürecin nasıl geçti benimde şuan o şekilde 1 düşüğüm var karnımda öldü bebeğim kalp şeklinde olduğu için sıkıştığı için ölüm oluyormuş şuan tekrar hamileyim 8+3 ve çok korkuyorum 😥😥bana biraz bilgi verebilirmisiniz neler yaşadın
Baharmom Mom092 hayır daha vermedi canim, 38 39 lara gelelim istedigin tarihte alırım dedi🙏 cuma günü kontrolüm var bakalım ne diyecek 😇 Tek sağlıkla hayırlısıyla gelsinler de minikler az kaldı insallah ❤️
Mom092 Baharmom evet cok az kaldi yaa saka gibi koskoca 9 ay nasil gecti gitti anlamadim valla 🙈 ne guzel istedigin tarih demis bak benmki netleşsin 1 Ocak teklif edicem bakalim kabul edecek mi😂
Mom092 Masall65 devlette para vermiyosun ki canm ozeldeki fiyati benm yaşadığım şehrin. Her şehirin ki farkli fiyat