06uysal Melektrlmz_27 ben zaten şehir hastanesine gidiyorum o yüzden benim kararım pek önemli değil 😀 hafiften iki doğum tipindende korkum var. İnşallah hepimiz hayırlısıyla kolayca doğururz
150_gelartik Asyakuzusu canım merhaba ben bugün ayrıntılı ya girdim. 21 haftalık bebeğim. Başı asagidaymis. Acaba şimdiden mi döndü benim bebek . Normal doğum yapar miyim ki
Nesse86 Mom092 cok kilolu bebegi nasil doguracan 😃 yeter kilosu az deyip takilma onlar daha cabuk büyüor dior doktorlar
sagsbry Mom092 kuzum bende 30 haftalık oldum doktor bugün her geçen gün dönmesi zorlaşır dedi.. Böyle giderse sezeryan dedi.. Benim de gözüm korktu normal doğum istiyordum😕
Mom092 sagsbry yaaaa 😣 hakkimizda hayirlisi canim ne yapalim kaderde ameliyat olmakta varmış ilk ameliyatim olacak olursa 😂
Mom092 Dilek_25 yani 35 ten sonra belli oluyor aslında kesin su haftada denilmiyo cunku dogum pozisyonu alipta biranda ters donen bebekler var tamamen bebislere kalmış ☺️
sagsbry Mom092 aynen benimde 🤭 bebeklerimiz için hangisi hayırlısıysa sağlıklı olacaksa o olsun kuzum.. Dünyanın sonu değil ya 🌼
Mom092 sagsbry tabi ki bebeğim bir biz degil birsuru insan sezeryan dogum yapiyo ☺️ Saglikla kavusalimda gerisi boss gerci senin haftana var belki doner ☺️
sagsbry Mom092 işte doktor bu haftalar dan sonra zor döner deyince aklım karıştı.. Çünkü doğum anına kadar döner diye duymuştum 💁🏻 burda herkes öyke söylemişti.. Hayırlısı bakalım 😊💛