miniginannesi26 Sevgili anneler ben 28 haftalık gebeyim bugun kontrolde oğlum 1494 gram dedi doktorumuz haftasına göre biraz fazla olduğu için kafa çevreside büyük dedi başına gelen var mı
Ozge0634 miniginannesi26 28 haftalıkken 1570 gr çıkmıştı bana da biraz fazla gelmişti ama doktor normal bi hafta kadar önde gidiyo dedi 32 de gittiğimde 2 kilo çıktı tam haftasıyla uyumluydu her zaman aynı hızda ilerlemiyor galiba
1PrensAnnesi miniginannesi26 bu tarz şeyler son haftalara kadar ileri ger gider durur bi önde olur bi ileride mesele son hafta ölçümleri o zaman doğum şeklide bebeğin durumuda netleşir dert etmeyin🙂
busraozkan miniginannesi26 benimde aynı şekilde hep öyle ilerdeydi ve kafa çevresi büyüktü cuma günü sezeryan olacağım kafa yapısından dolayı 🤭
miniginannesi26 Ozge0634 bilmiyorum ki vitaminleri bi süre kullanma dedi ama sizde öyle deyince rahatladım suan kaç haftalık
Ozge0634 miniginannesi26 33 haftalık oldum şuan hatta üç gün sonra tekrar gitmiştim 28 haftalıkken 1700 gr olmuştu doktor bi problem görmedi zaten dediğim gibi sonra da aynı hızla almaya devam etmedi vitaminleri falan da kesmedim ben
miniginannesi26 Betulice91 ah bilmiyorum bizimki iri yapılı olacak heralde babası da bende zayıfız ama 🥴
1PrensAnnesi miniginannesi26 ne demek olur tabi🧡 keşke doktorunuza da tek tek sorsaydınız oda aktarardı önemli şeylerde zaten uyarır ona göre yaklaşır hep
miniginannesi26 Ozge0634 valla çok teşekkür ederim inşalllah bizde sizin gibi ilerleriz erkek bebekler iri oluyor diyorlar ama
merveasd 28+4 de kontrole gittiğimde 1425 gramdı ama doktor normal dedi bizimkide erkek 🙈ceviz ,süt ,muz tüketiyorum bebişe kilo aldırıyor
Betulice91 Bana da doktorum normal dedi ama benim ikiz bebekler seninki normaldir o zaman . 1-2 hafta önden gidebiliyor bazen belki 4-5 kiloluk bir bebek doğurursun :) sağlıkla gelsin de