Gulefsan Malidlgz bende buhün 6+0 oldum ❤️ Bende bugün doktora gidicem inşallah görürüz bebeği❤️ Şu ana kadar pek geçmedi zaman ama inşallah güzel haberlerden sonra su gibi geçer 🙈❤️
Melisacaaglar 6+5 olduk bizde doktor kontrolü bekliyorum pazartesi günü yıllık izne de ayrıldım tatil bitmesin istiyorum ama pazartesi hemen gelsin istiyorum kafalar karışık 🙆🏼♀️
Mom092 Deletedmom95 ohooooooo yolun cok basinda daha 😂 Allahh yardim etsin bizim icin zaman durdu hele rümüş senin icin saatler durdu gunleri gectim ahahhah
1PrensAnnesi Malidlgz sanki daha dün öğrendim gibi birden geçti bak son ayıma geldim ocak sonu doğcak
Nesrincente Malidlgz inan cabuk gecıyor daha dun gıbı sanki suan 7 ay bıttı bıle dogacak neredeyse, 😊 ama son zamanlar daha bı zor gıbı agırlasınca
Nanelisekerr Benim ilk 15 haftam o kadar kötü geçti ki. Bulantılar kusmalar halsizlikler. Yıllardır hamileymisim gibi hissediyorum kendimi 😅 Şuan 17+2 olduk. Şimdide tam anlamıyla hissetmek ve doğduğunu görüp ona dokunabilmek için sabırsızlanıyorum
threestar Malidlgz hayırlı olsun 🥰 valla 7 ay geçti ama hala son 2 ay nasıl geçer diyorum bekle bekle zaman öyle hemen geçmeyecek siz en iyisi unutun 9 ay sonra hatırlarsınız 😂😅