pinar22 melegegebe emin ol aynı anlattığıö gibi geçicem canım doktorum sarılık olmaması için her arandığında emzir dedi eğer memede yarım saatten fazla kalır ve daha emmek isterse mama takviyesi yaparız dedi şimdilik gerek yok ama bakıcaz 🤗
Cicis pinar22 hayirli olsun oncelikle insallah benim dogumumda boyle kolay olur baya korku sardi beni acaba dogumdan cikinca agrinizi ne zaman hissettiniz
pinar22 Cicis valla canım ben ağrı değil sadeceyanma hissettim o kadar oda ayaklarım yavaştan açılmaya başlaynca ama ağrı bar diye sakın yürümemezlik yapma hemen kalk bol bol yürü ben hiç yatmadım hep kendim baktım 😍🙏
Meneksegul68 pinar22 gaz probleminiz oldumu olduysa ne yaptınız bnde sezeryan doğum yaptım ve gaz problemim var
pinar22 Meneksegul68 benim hiç gaz problemim olmadı canım herhangi bişey yapmadım ama ayaklarımı hep sıcak tuttum daha odaya girdiğim gibi çorap giydirdi annem ayağıma 😍
Aysgog pinar22 Canım bulantın baş dönmen oldu mu anesteziden sonra bende bugün doğuö yaptım iki defa kustum.baş dönmem bulantm oldu baya
pinar22 Aysgog canım sadece kızımı çıkarırlarken midem bulandı ondada hemen bulantı için iğne yaptılar bi daha hiç kusmam bulantım olmadı