Kızlar merhaba çok iyi biri hamilelik süreci geçirdim gayet rahat rahat zaten başından beri sezeeyan olmak istiyodum sonunda gün aldık 22 aralık için🤗 o sabah erkenden hastaneye gidip yatış işlemlerini yaptık beni odama alıp önce geceliğimi giydirdiler sonrada sonda takıldı ve damar yolum açıldı🤗 başladım soramı beklemeye neyse saat 9 a 10 kala beni ameliyathane kapısında aldılar ardından doktorum geldi onu görünce dahada bi güven geldi bana 🤣 saat 9 da içeri aldılar hemen belden spinal aneztezi uygulandı bu arada korkulucak hiç bişey yok kızlar çok kolay🙏 Sonra hooop ayaklarım karıncalandı ve uyuştum açıkçası çekiştirmele hissediyosunjz ama acı sıfır tam 6 dakika sonra 09:06 da güneşim doğdu temizlediler tentene temas yaptılar ardından çocuk doktoru kontol etti o arada benim dikişlerimi atıldı ve aşağya indik o kadar güzeldi ki anlatamam😍 yaklaşık 4 saat sonra benim ayaklarım açıldı ilk yürüyüş benim açımdan çok kolaydı g zorlanmadıö zaten sonrada bi daha hiç yatmadım 🤣 şimdi kızım yanımda emzirdim yatırdım uyuyo çok başka bişey bu insan inanamıyo bir süre ❤️❤️❤️ Sormak istediğiniz bi sor varsa seve seve cevaplarım herkese hayırlı doğumlar 😍🙏