Gull_94 Mrvmhmt46 bılmedıgım ıcın soruyprum kusura bakmayın ben oldugum gbı gıtmıstım sadece yedek kıyafet ve bebegıme cıkısta gydrmek ıcın elbıse battanıye almıstım hastanelerde bulunmuyo mu bu bez veya depentler🙄yanı hastane kendısı vermıyo mu kaldıgınız surede ıhtıyacınızı
songul35 Gull_94 hastaneden veriyorlar hasta bezi şeklinde yanı bebek bezi gibi ama kilot şeklinde olanlardan kendın alırsan daha rahat edersin
Mrvmhmt46 Gull_94 hasta bezi ve Bi kaç eiadet bebek bezi veriyorlar diye biliyorum fakat Depeend daha kullanışlı olduğu söyleniyor ayrıca bebek bezi marka farkından kaynaklı tahriş olma ihtimali var bu yüzden kullanmayı tercih etmedim ayrıca sayılı verilir ve yeterli olmaz diye düşünüyorum mecbur alınacak yani
Gull_94 songul35 ben yurtdısındayım burda hıcbısey goturmemıstım bez yatak battanıye yatık kıyafet gerekırse emzk bıberon gogus pedı krem bs hepsı mevcuttu ordada pyledır dıye sanıyodum sadece kendıme yedek elbıse ve bebegme ckıs ıcın elbıse almıstım
Gull_94 Mrvmhmt46 anladım o halde alınması lazım tabı burda bısey gotrmemıstm hastane odasında oluyo dıye oyle sanıyodum
Nafiyee bende hazırladım canım. sıcak su torbası ve plasit bardak çatal koydum ekstradan. vakumlu poşet alıp elyaf yastık pike çarşaf koyuf onları vakumladım. malum virüsten dolayı.
Tutimati Bebek için alt açma örtüsü,bebek bezi,ben slikon göğüs ucu,emzik,biberon vs bunları da koydum onun dışında telefon içün şarz aleti veya power bank depend,yedek emzirme sutyeni,lohusa kilodu vs de koydum
Enfal Kızlar bende sezeryan olacağım depend mi hasta bezimi daha kullanışlı birde dependi külot şeklinde olanı mı ped şeklinde olanı mı daha iyi acaba