Gulsum1205 Bebislerimiz doktora dedm yabancı olduğu için yazmadı bana ya hap yada iğne dedi iğne baslaycm
Gamzii00 Ben de b12 olarak döner ignesi kullaniyorum ilk hafta hergun oldum toplamda 5 tane var içinde zaten.sonra haftada 1 kere oldum daha sonra da ayda 1 tane olacak. Demir için de suan gunde 1 defa santafer kullaniyorum tok karnına icmemi soyledi
Gulsum1205 Bebislerimiz bnde öle dedm kızım var 2 yasinda nasl gelcm dye sağlık ocağında yaptrcm Bn pandemi var bide kızım bensiz kalmyor
Flz023 Benimde düşük çıktı tahlillerde ikisi b12 için haftada bir iğne vurunuyorum demir eksikliği de zaten b12 ye bağlantılıymış doktorum dedi onun için de damla kullanıyorum ekmeğe damlatılan tadı güzel aramolu kokusu falan var
Gulsum1205 Flz023 demir için damla ne acba ismi yni bna iğne 1 hafta hergün sonra hafta da 1 dedi bnde nasl gdcm blmyn 2 yasinda kızım var bensiz kalmyor pandemi var hergün gitmek sknti
Gulsum1205 Flz023 sizin kaç çıktı b12 bnde dycm baklm haftada bir olsam dye düşük olduğu içinmi bana hergün dedi bnm 49 b12
Eenn41 Gulsum1205 demiriniz kaç acaba benimde düşükmüş daha kontrole gitmedim bana da başlatır mı acaba
Flz023 Gulsum1205 Gulsum1205 zaten sıra yoksa iki dk lık iş benim sağlık ocağı cok yakın masefe haftada bir olunca sorun olmuyor ismi coledan-D3 demir ilacım
Hyry9004 Gulsum1205 ben hamile kalmadan once de demir, b12 ve kan eksikliği vardı. Ve hala var. Bir sürü ilaç içtim ama bana bir faydası olmadı. Allaha şükür bu zamana kadar bebeğimde de bir sorun yaratmadı inşallah yaratmaz da.