nurbanusan Hav12316 benim de 4 gün geçti, adet günümde test yaptım silik çizgi çıkınca kan verdim. 145 çıktı beta hcg, doktorum gebesin cuma gel görüşelim dedi, seninki daha yüksek iyi bence 😊
eldms nurbanusan benimde 4. Gun gecikmesi cift cizgi cikti. Doktora geldik kan tahlili yaptirdik bakalim ne cikacak☺️ Goguslerimde aşırı hassasiyet var
zohreeeee nurbanusan canm resmini ata bilirmisin silik cikan testin?🙈bende herkese yaziyorum yaa kafayi yedim sanirim🤦
Omay0707 m060918 yok olmadım olmam da sanırım olmadan1 hafta önce başlardı karın ağrılarım şimdi bişi yok kasıklarım ve akıntım fazla birde gögüslerimi sığdıramıyorım bir yere ağrıyo ve büyyüorlar
Omay0707 Ya geç döllenme geç çatlama vs olabilir ben ümidimi yitirmiyorum adet olacak gibi de degil 😂 yarın doktora gidecegim bakalım ne dicek
zohreeeee eldms canm sen 4gun oncesinde test yapmismiydin? Bide testin resmini ata bilirmisiin? Bendede 4gun gectide🥰
nurbanusan eldms e süper, kesin hamilesin 😂 bende de göğüs sızlaması var ama aşırı değil, bel ağrısı ve ara ara baş dönmesi yokluyor, inşallah sağlıklı gebeliktir ikimizin de
zohreeeee Hav12316 canm adetine 1gun kalami yaptiginda pozitif cikti? Benimde 4gun gecti testler golge gibi aşıri silik
Hav12316 zohreeeee evet cnm 1 gün kala test yaptım net çıktı adet olacağım gün de kan verdim 398 çıktı
nurbanusan zohreeeee https://hizliresim.com/pmuGr0 ilk 5 dakikada böyle oldu, 5 saat sonra yaptığımda daha koyuydu. Reglimden 5 gün önce yapmıştım hiç bişey çıkmamıştı