Mervex Emily16 benimde yuzuk testi belirtiler hersey kizi gosteriyordu cin rus butun takvimler ayrica ama doktor erkek dedi hemde 100 de 100 o yuzden o belirtilere cok inanma bence doktora inanmalisin 😊
[silindi] mamyboy 15 gün oldu daha gidememiştim bazı sıkıntılardan dolayı. Detaylıya giremedim ama bebiktom 34+2 de ve yine bacaklarını kapatmış. Bende baktırmayacağım artık. Sürpriz olsun yavrum ❤️
Delice_zeytin Aysenur61 yAaa 16. Hafta az bir hafta değil kesin kız mı dediler o vakte kadar pipi görünmedi mi şimdi net erkek dimi ☺️
Delice_zeytin DenizGzm doktor detaylıya kadar gittiğin yani , ilgisiz miydi acaba detaylı bakmıyorlar mı ? Net pipi göstermek çok başka bişey bu haftalarda net görülmelidir yani -şimdi ne cinsiyeti peki
DenizGzm Delice_zeytin kordonu bacak arasındaydı sürekli o yüzden hep karışıklık oldu. Doğum yaptım ya 24 günlük kızım var 🧿
Delice_zeytin Zahire38 aynı doktor mu dedi ? Net kızı gördükten sora mı erkek dedi pipiyi gördünüz mü
Delice_zeytin Zahire38 şuan erkek dimi maşallah rabbim bana da nasip etsin erkek haberini duymayı inşallah
Zahire38 Delice_zeytin evet dun detaylimiz vardi kesinlesti erkek allahin isteyn herkeze nasip etsin 🤲🤲
Aslanannesiayse mamyboy Allahım allahım napıcam ben 🤷♀️ 20.haftadayım bana da hep erkek dediler inanmadım çünkü içimden hep kız geçiyordu detaylı ultrason için randevu bekliyorum ama eşime söylicem artık dayanamıyorum 😕
Delice_zeytin Bmom aynı doktor mu hep kız dedi net mi konuştu 16 dan sora pipi oluşuyor mu ki daha erken oluşuyor sanırım
Haticearen mamyboy ah Canim aynısı benim başıma geldi kiz kız die beklerken 19 haftada erkek olduğunu öğrendik detaylıda emin okduk erkek olduğuna
Delice_zeytin Haticearen ya kesin kız dedikten sora mı erkeğe döndü size bacak arasını ultrasonda göstermediler mi ? Bide özel mi doktorunuz
Haticearen Delice_zeytin ewt özele gidiyoruz kesin demedi yüzde 75 kız dedi 19 haftada erkek olduğunu söyledi inanamadim detaylı ultrason da kendim görünce inancım tam oldu
Delice_zeytin Haticearen büyük bir yüzde sonuçta.. demekki bazı pipiler geç gösteriyor 😊doktor tecrübesiyle de alakalı sanıyorum ki .