Sevilay7 Sermec27 canım sen tahmin yapıyorsun ya kendine bakmadınmı yani ultrason fotoğrafına anlamadın mi kız yada erkek olduğunu ☺️
Hilalaysima Hiraalya evet katılıyorum özel 11 haftalıklen kıza benzetti devlet iki kere erkek dedi bebegim erkek özeller de yanılabılıyor
242424e Hezelen belli olmaz bizimki döndü o yüzden diyorum detayliyi bekleyin diye çünkü psikolojik olarak da alışmak çok zor oluyor ☺️
Dilze0204 Emily16 Benim kide inşallah yanılır yanılmasa da saülık olsun tabikide sadece 1 kızım var bide oğlum olsa ne güzel olur
hapnoo Mucizeninannesi07 özeli ne kadar gözünüzde abartiyorsunuz özel diye herşeyi 4 /4 lük değil yaniii malasef devlette çamur atmaya bayılırsınız.
mom6565 hapnoo gerçektende oyle benim iki ablam özelde bebeklerine kız dediler hatta birine 7 buçuk aya kadar diğerinde 6 buçuk aya kadar sonra öğrendiler ki erkekmiş yani bu tamemen doktora bağlı özel yada devlete değil.
Mucizeninannesi07 hapnoo iyimisiniz siz?sarmaya yer arıyosunuz sanrım.benim öyle bi iddaam olmadi.kendinize gelin.herkes istediği yere gitmekte özgürdür.
Delice_zeytin Zahire38 aynı doktor mu dedi ? Net kızı gördükten sora mı erkek dedi pipiyi gördünüz mü
midekoruyucu 26Merve tutunduğu derken ekrandaki görüntüden bahsediyorum. Sizin sanırım sol kasık tarafında bebek ondan bahsetmiyorum. Ultrasonda kesenin içindeki bebeğin konumu önemli olan