mervedaldaban ayseclkl erkek dedi doktorum 13 haftada 3 kilo aldım 19 haftadayız şuan rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin
esratalha haftamdayım. Cinsiyetimiz 12+4te erkeğe benziyo dedi doktorumuz ama bi türlü bize pozisyon vermedi minnoşum.👼🏻 Yemek yiyemediğim için 4-5 kilo verdim 🙈
ipekursat Medine_25 aslında okuduklarım da 21-23 haftaya kadar ilk gebelikte hissetmenin mümkün olduğu yazıyo fakat 16dayken hissedenleri görünce endişeleniyorum.Seyirme gibiyse 16dan beri bende de var fakat beklemedeyim şimdilik 😇
ikiponcik_annesi 12 haftalıkken oğlum olacağını öğrendim bende 14. Haftamdada hareketlerini hissetmeye başladm gelişimi biraz ilerdeymiş öyle söyledi doktorum bu arada 60 kiloyum 4 kilo almısm nasıl oldu anlamadım 🙈😄
Tuuanammm 18 haftadayım cınsıyete ıkı ayrı doktor kız dedı ınsallah dogrudur. Hıc kılo almadım cok sukur gebelik şekerı var tatlılardan olbıldıgınce uzak duruyorum
Bulut34 Merve10090 19. Haftada gitmiştim 290dı ocagın ilk haftası bir sonraki kontrolüm. ☺️ Doktorum biraz fırça attı şimdiden böyleysen oho çok işimiz var dedi ☺️😀 bakalım Allah sonumuzu hayır etsin inşallah saglıkla kavuşuruz bebişlerimize🌸
Merve10090 Bulut34 öylemiymiş 😂 ben kilo takibi sadece doktor’a gideceğim gün yapıyorum. Demek kilosu yerinde. Benimde 400 gram haftasına göre uyumlu çok şükür. 21 haftalık 350-400 gram arası oluyor zannedersem.. amin sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🤲🏻🤲🏻❤️