KaanErkan-mom Zeynep_MT Riskli gebeliği yoksa 400 lira vermeye gerek yok diye düşünüyorum 😊 Ben 120 veriyorum o bile fazla 🙈 badekusunannesi
badekusunannesi KaanErkan-mom zaten 30 haftalığım tüm testlerimi yaptırdım artık doğum için bir doktor arıyorum .Doktor ve hastane benim için önemli 😇
uykusuzbirben KaanErkan-mom ayy tavan yapmş resmen fiyatlar bu ne ya tek özel hastane diye verip veriştiriyolar 😏 Erzuruma bi özel hastane daha şart kesinlikle. sezryn olcm bende nasip olursa bakalm artk
KaanErkan-mom uykusuzbirben Diğer şehirlerde 5 6 hastane olmasına rağmen fiyatlar çok yüksek canım 3500 e şükür yine
KaanErkan-mom Yakamozzz-1 Aynen öyle ama ben epidural çok düşünmüyorum. Eğer dayanılmaz olursa Epidural olabilir. Doktorum da duruma göre epidural takılır dedi☺️
Nasippp Yakamozzz-1 ayrı almıyorlar hepsi dahil arkadaşım 2900 iken doğum yaptı epidural da oldu ama ekstra ücret çıkarmadılar gerekirse vurulursun gerekmezse vurulmasın vurulmadın die kesinti olmaz vuruldun die fiyat artmaz
Yakamozzz-1 KaanErkan-mom yani tabiki duruma göre istenir de ben epudurali çoktan düşünmeye başladım 😬 inşallah doğuma kadar daha zam gelmez
uykusuzbirben KaanErkan-mom öyle mi demkki biraz da pandeminin etksi var herşey aldı başını gitti ztn doğum fiyatları aynı kalacak değldi umarım yıl başından snra da değişiklik yapmazlar. minnoşlar sağlıcaklar gelsnler de artk gerisi önemli değil 🤷🏻♀️
Aysegulemre Bende eşimin işinden dolayı Erzurumdayım ve buhara daki doktorumun ilgisini beğenmedim sonra bi arkadaş sayesinde nenehatun hastanesindeki sefa ince hocayı tanıdım ve çok memnunum kesinlikle öneririm
badekusunannesi Aysegulemre nasıl bir doktor ? İlgisi alakası ?ve hastane şartları ?odalar tek kişilik mi ve hijyen nasıl biraz bilgi verirseniz sevinirim 😇
uykusuzbirben Nasippp e buna da şükür o zmn ne diyelm ben kesin 5 bin filan yaparlar diye bekliyodm da 😂
Nasippp KaanErkan-mom yapılmıyor die biliyorum 2 arkadaşım doğum yaptı yapmadılar ayrıca yanlarında 2 kişi kaldı kimse de bişey demedi
Rkydmn Buhara hastahanesinde bünyamin börekçi hocaya muayene olan var mı ismini çok duydum da bilgi almak istiyorum
Nasippp Rkydmn ben kendisine araştırma hastahanesinde gitmiştim beni canlı kürtaj yapmıştı ondan soradır kendisini sevmem
btlslymn Rkydmn Üniversite hastanesinden gelen tüp bebek ve aşılama alanında gerçekten başarılı bi doktor..Arkadaşım onun sayesinde bebek sahibi oldu.Ben de rahim filmi çektirmiştim ilgili ve alakalı ama çok kalabalık çok fazla hastası var ..Prof zaten kendisi
Rkydmn Nasippp yaa öyle mi geçmiş olsun. Bikaç arkadaşım gidiyordu memnun kalmıştılar bide burada sorayım dedim.
Nasippp Rkydmn canım valla kişiden kişiye değişiyor memnuniyet ben o işlemden sora bir daha gitmedim kendisine arkadaşların memnunsa git kafanı bulandırma benim yaşadıklarımı yaşamayabilirsin
Nasippp KaanErkan-mom anestezisiz canlı canlı etimden et kopardı psikolojim bozuldu ve o kürtajın ardından 2 yıl hamile kalamadım
btlslymn Nasippp Bünyamin hoca da ben ısrarla anestesi olmadan istiyorum dememe rağmen kabul etmedi rahim filmini kesinle uyuman lazm demişti çok şaşırdım..Kürtajı bana Karstaki ünide doktor yapmaya çalıştı ama baktı olmayacak bigün sonra uyutularak yaptı
Aysegulemre badekusunannesi ben daha doğum yapmadım odalar nasıl fikrim yok fakat çok ilgili bi doktor gece 12de de yazsam sefa hocaya anında cevap alabiliyorum bu benim için çok avantajdı fakat taşınıyorum bu ay sonu üzülüyorum inşallah yeni doktorum da sefa hoca kadar ilgili olur