badekusunannesi Merhaba hanımlar Erzurum’da önerebileceğiniz doktor ve hastane var mı ? Memnun kaldığınız ? Bir tek Buhara’yı duydum ondan başka da iyi bir hastane duymadım .Yardımcı olursanız çok sevinirim 😇
KaanErkan-mom badekusunannesi İlk haftalardan beri Buhara hastanesinde Muhammet USTA ya gidiyorum. Çok memnunum. 36 haftalık olduk💃🏻😊 Bayburttan Erzuruma gidiyorum her ay 🤷🏻♀️
uykusuzbirben badekusunannesi Erzurumda kadın doğum hastanesi olarak nene hatun var birde tek özel hastane olarak buhara var. bende buhara da demet hanıma gidiyrm
Zeynep_MT badekusunannesi prof Dr Metin İngeç özel muayanesi var . Tahlillerinizi tip fakültesinde ücretsiz yaptırabilirsiniz .
KaanErkan-mom Zeynep_MT Riskli gebeliği yoksa 400 lira vermeye gerek yok diye düşünüyorum 😊 Ben 120 veriyorum o bile fazla 🙈 badekusunannesi
badekusunannesi KaanErkan-mom teşekkür ederim ben de 30 haftalığım Ağrı’da Doğu görevindeyiz eşimle normalde bende Bayburtluyum bu arada 😇 İstanbul’a gidecektim ama pandemiden ötürü karar değiştirdim gibi o yüzden son dk.hastane arayışına girdim 😂Teşekkür ederim tekrardan hastane nasıl peki ?Doğum ücreti felan nasıl biraz bilgi verirseniz sevinirim 😇
KaanErkan-mom badekusunannesi 3500 lira sezaryen ve normal doğum ücreti☺️ Bizde bayburtta görevdeyiz. Erzurum’a gidiyoruz mecburen .
badekusunannesi KaanErkan-mom teşekkür ederim 🙏 Refakatçi nasıl oluyor doğum için pandemi döneminde bir bilginiz var mı ? 😇
uykusuzbirben KaanErkan-mom fiyatı ne zmn öğrendiniz. ben aylar önce doğum ücretlerini sorduğumda bana 2.500 demşlerdi de fiyatlar mı değişti acaba
Nasippp badekusunannesi ben hastahane de kalmıştım yanımda eşim kaldı iki yatak var bi açılan koltuk arkadaşım doğum yapmıştı annesi ve kız kardeşi kalmıştı kimse de bişey demedi
KaanErkan-mom badekusunannesi Doğum önce covid testi yapılıyor mu onu bilmiyorum canım. Refakatçi de bir kişi kalıyor yanında pandemiden dolayı
Demir06 tugce_25 ben de erzuruma tayin için geldim has uykusuzbirben buhara hastanesinde yenidoğan yoğun bakımı var mı ben de Erzuruma yeni taşındım buhara hastanesinin doktorlarını bilmiyorum ama fiziksel olarak yetersiz hissettiğim için devlet hastanesine gitcem gibi gözüküyor
tugce_25 Bende Erzurumluyum buharada Güldemet veya muhammet Ustaya gidiyodum 35 haftalik oldum artik devlet hastanesine geçiş yaptım muane ücretleri sigortalıysan 120 değilsen 160 ikisi de iyi doktor Hümeyra hanımı da çok övdüler ama gitmek nasip olmadi hic
badekusunannesi tugce_25 devlet hastanesi Eğitim ve araştırmamı yoksa devlet hastanesi mi ?Bir de hangi doktora gidiyorsunuz ? Doğumu orda mı düşünüyorsunuz ? Bir de oda şartları nasıl bir bilginiz var mı ?
KaanErkan-mom uykusuzbirben Evet değişti canım geçen hafta broşür aldık hastaneden. 3500 lira normal 4000 lira da prenses yani epidural doğum.
tugce_25 badekusunannesi Nenehatun kadın doğum hastanesi 2 dokto öneririm orda Berna Aşır ve Sefa Ince alanında iyi doktorlar evet doğumum nenehatunda olacak hayırlısıyla
tugce_25 badekusunannesi Yani özelin şartlari daha iyi adı üstünde özel 😁 ama zaten doğum olunca 1 gün yatırıyolar sonra taburcusun boşuna o kadar para vermek istemiyorum
badekusunannesi tugce_25 hijyen ve temizlik açısından nasıl onun için sordum 😇bir de refakatçi alıyorlar mı ?
KaanErkan-mom tugce_25 2 gün yatış 10 gün de anne ve bebek kontrolü ücretsizmiş . Tabi 2 gün kalmak istemezsnz taburcu olursnz🙂
uykusuzbirben KaanErkan-mom ayy tavan yapmş resmen fiyatlar bu ne ya tek özel hastane diye verip veriştiriyolar 😏 Erzuruma bi özel hastane daha şart kesinlikle. sezryn olcm bende nasip olursa bakalm artk
badekusunannesi Zeynep_MT Doğumu nerde yaptırıyor peki ? Doğum için artık gerekli bana .30 haftalığım zaten tüm testlerimi yaptırdım .Bundan sonra doktor ve hastane önemli sadece benim için 😇
Nasippp KaanErkan-mom yapılmıyor die biliyorum 2 arkadaşım doğum yaptı yapmadılar ayrıca yanlarında 2 kişi kaldı kimse de bişey demedi