fpkprensesim benim 73 tane hastalığa bakıldı ben genel test istedim bazı yerler sadece kromozom hastalıklarına bakıyormuş bi de söyle bisey var doktorum eğer çıkarsa ne yapıcaksın diye düşün en başta dedi yani bu dusunulemeyecek kadar zor bi süreç başına gelmeyen asla anlayamaz ben o kararı asla kesin olarak veremedim arafta kaldım rabbime sığındım ne verirse hayırlısını versin diye dua ettim sonuç 99larin üzerinde çıktı benim 6 7 milyonda bir olma ihtimali çıkmış ama hala o endişe var icimde.oncelikle ne yaparız ne karar alırız diye düşünün eşinizle o yönde karar alin ona gore yaptırın ense kalinligi fazla çıkıp hiç sorun olmayan da var bir süre sonra o sıvı azalıyormuş burun kemiği göründüyse hiç korkmayin en önemli detay o bence.cok araştırdım ben sonucum çıkana kadar 5 6 doktora gittim gösterdim ona gore hareket ettim eğer durumunuz testi yaptırmaya uygunsa yaptırın içiniz rahat etsin stres yapmayın asla ben ne yemek ne uyku mahvolmuştum.bu da bebege zararli çünkü sonra toparladim mecburen