minikturta Zeynebbilgin annem bana hamileyken hep badem yağı kullanmış her gün gece yatarken sürmüş ve hiç çatlağım olmadı demişti bende şimdilik nemlendirici krem kullanıyorum biraz daha geçince badem yağı kullanacağım
Havvaozgur Zeynebbilgin 29 haftaligim ev sahibi kayınvalidemden duymuş çok şaşırmış hiç belli olmuyor diye😂
ironbaby Benim 13.haftadan itibaren çıktı, normalde göbeğim dümdüzdür. Ay nasıl 20li 30lu haftalarda çıkıyor🥺 imrendim valla
Sedanindenizi Hafta sanki son gunler çıkti gibi minicik bisey. Hepimize masallah ssglikla kavuşalim inssalh kuzularimiza🥰🥰
Mom092 Zeynebbilgin 14 haftalikken baya bi çıkmıştı her goren anlıyordu simdi ise patlamaya hazir bomba gibi geziyorum😂
Erdem2121 Zeynebbilgin 20 haftadan sonra çıkar. Tabi ikinci gebeliğim. İlkinde 7 aylıkken yeni yeni çıkmaya başladı.
Abcxyz Zeynebbilgin 6.ayım bitcek daha yeni az bişi çıktı 😍😍 kayınvalidem eşim heycanla bekliyo ama yok çıkmıyo 😂
Zeynebbilgin Hepinizin yorumlarını tek tek okudum kusura bakmayın cevap veremedim cevaplarınız için çok teşekkür ederim sağlıcakla alalım yavrularımızı 💜