Zeynebbilgin Merhaba sevgili anneler 14. Haftama girdim sanki az göbeğim çıktı gibi zayıfım zaten çok kilolu değilim belki belli olur dedim . Kaçıncı hafta da çıkıyor göbüşler ilk hamileliğim🥰
minikturta Zeynebbilgin karnınız ne zaman acıktı diye okuyan bir ben miyim acaba 😀😀 10 haftalığiz henüz çıkmadı ama nerde olduğunu görebiliyorum 🥰
Busra34gms Zeynebbilgin 5. Aydan itibaren çıkmaya başladı 6. Aya giricem yinede çok büyük değil karnım :)
Uyslsvnc minikturta bende bendeee oyle okudum🙈 ay bu ne demek acaba diyorum bi merakla giriverdim😄benimde 12 haftalık ve henüz çıkmadı biran once cikar inşallah 🥰
minikturta Uyslsvnc ahhaha aynen aynen bende kim ne zaman acıkmış bakayım diye girdim 😀 inşallah balım 😘 krem kullanıyor musun peki?
Zeynebbilgin minikturta 🙈🙈🙈 hayır ya hiç kullanmadım var mı önerileriniz , açıkçası cahilim gebelik konusunda hiçbir fikrim yok 🤷🏼♀️
Deletedmom15 Zeynebbilgin ilk gebeliğimde 22 . Hafta gibi cıkmıştı bunda 16. Haftadaya girdm baya cıktı ya
minikturta Zeynebbilgin annem bana hamileyken hep badem yağı kullanmış her gün gece yatarken sürmüş ve hiç çatlağım olmadı demişti bende şimdilik nemlendirici krem kullanıyorum biraz daha geçince badem yağı kullanacağım