aylin08166 Ozgurunbetusu İnşallah canım ya valla öyle heyecanlandımki kasıklarımve belim ağrıyor ve beyaz akıntım var
[silindi] ben hamileliğimi ovulasyonla öğrendim öylesine bir yapayım dedim adetim gecikince t kopkoyuydu. geçen gün de merakımdan yaptım sırf. c daha oluşmadan jet hız hızıyla kopkoyu bir t çıkıyor hemen (5+1) inşallah hamilesinizdir.
gel_artik_bebegim aylin08166 canim adete birkac gün kala ikinci yumurtalama olmaz büyük ihtimalle hamilesin 👶🌸💗
aylin08166 gel_artik_bebegim İnşallah canım test yaptım hayalet çizgi var geçen ayda hayalet çizgi vardı negatif çıkmıştı o yüzden çok umutlanmak istemiyorum sonra çok üzülüyorum inşallah vardır Allahım
gel_artik_bebegim aylin08166 insallah canım o hayalet çizgi niye oluyor bilmem ben 3.5 senelik evliyim onlarca test yaptım simdiye kadar sadece ikisinde cizgi cikti onlarsa hamileydim ben başka hic cizgi görmedim
aylin08166 Ozgurunbetusu https://hizliresim.com/s/upload-success# canım inanamıyorum ya ikiside koyu çizgi inanamıyorum flaşla bakmıyorum ışığa tutmuyorum bariz görünüyor
hulya4627 aylin08166 Gözünüz aydın dün demiştim hamile olabilirsiniz diye bende ovüslasyonla öğrenmiştim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Ozgurunbetusu aylin08166 ben burdayım diyor resmen maşAllllah hemen kan ver csnım beta degerin 2000 olmadan da doktora gitme kese 2000 dennsonra görülüuor😍
Damlaltinay Canım iki kere yumurtlamışsınız. Benim arkadaşımızda öyle oldu o ay hamile kaldı. İnşallah seninde öyle olur.
aylin08166 Damlaltinay canım erken gebelik testi yaptım hamileyim çizft çizgi çıktı ikiside koyu hemde çok şükür dilik çıkıyordu flaşla bakıyordum falan çok şükür