Fatma_7 Anneadayi09 ben anlamamıştım olmuyordu çünkü çocuğum bi hafta sonra tedavi için gittiğim hastanede hamile olduğumu öğrendim
Fatma_7 Tazeanne0 ben dışarı çıkmayı bırak kafamı camdan dışarı çıkaramıyorum dışardaki kokular yüzünden 😇
Fatma_7 umaydurununannesi nasıl kullanıyorsun gece 2 tane mi içiyorsun bana da verdi ben gece 1 sabah 1 olmak üzere bu şekilde içiyorum
umaydurununannesi Fatma_7 bana 2 dedı aslında ama ben bunyem alıskanlık yapmasın dıye aksam 1le basladım ılerleyen zamanda yetmedı aksam 1 öglen yemekden yarım saat once 1 olarak devam ettım bazen 3. Aldıgımda oldu 4e kadar cıkabılırsın demıstı doktorum
gizemozarslan Ben de çok kötü durumda olanlardandım. Şuan 14+3 teyim akşamları prilam içiyorum iki tane ama hala 2-3 günde bir kusma oluyor maalesef. Umarım en kısa sürede geçer hepimizin 🙏🏻
Eddii Fatma_7 6.hafta da başladı 23.hafta da geçti maalesef canım. 23 haftaya kadar ilaç kullandım. Şükürler olsun artık kullanmıyorum. Bulantılarım da geçti🙏
Elf0305- Fatma_7 keşke öyle bişe olsaydı hiç gececek gibi de durmuyor sanırım kişiden kişiye değişiyor😒😒 umarım kısa sürer prilam kullandığım halde günde iki kez kesin çıkarıyorum 😒😒
Fatma_7 Sed22-09 korktuğum başıma gelirse diye çok korkuyorum 9 ay boyunca çeken varmış Allah yardımcımız olsun
Feride34 Benim 4. Cü haftamdan sonra başladı 4. Ayımda bitti arada yine oluyo ama onuda saymıyorum artık eski günlre bakarak😂😂
Sed22-09 Fatma_7 sorma canım bende ondan korkuyorum birde benim midem hamilelikte öncede çok hassastı hemen herşeye bulandırdı şimdi hiç geçmiyo prilam kullanıyorum birazda olsa faydası var
Fatma_7 Sed22-09 bende aynı şekildeyim hamilelikten önce de sabahları vs midem bulanırdı umarım geçer
aselsura123 Haftada başladı 5 kutu prilam bitirdim 21 haftalıkken kesildi gibi arada bir bulanıyorum ama kusmadım kesildi galiba 22 haftaya giriyorum
Fatma_7 aselsura123 9.hafta da baya geç başlamış benim 4. Haftada başladı umarım daha erken kesilir 🤲🏻