Aseladel İlk değerim 267 çıkmıştı 4 gün sonra gittiğimde 1640 çıkmıştı 😀 tabi sonra ikiz olduğunu öğrendim 🥰 değer artışları bu tür durumlarda değişiklik gösterebilir.
snnur97 Aseladel benımde cuma gunu 337 isi pazartesı 2614 herkes ıkız olabılır dıyolar yarın tam 5 haftalık olck ytın gdcem doktora bole okudukca sızlerı heycn basıyo😀Ruyamdada ıkızlerım olcgını gordum bıde
Nil-123 Aseladel merhaba bende değerlerimi 4 gün arayla yaptırdım ilk kez 106,7 çıktı sonra 882,7 en son cuma günü yaptırdım 5100 çıktı sizce bende de ikiz olabilir mi?🙊
Bsraao Sena56 canım bana da biraz az yükselmiş gibi geldi 2 günde bir iki katına çıkması gerekir ama inşallah sağlıklı bir bebeistir dualarım seninle
maria12 Sena56 canım kan verirken aynı yerde vermen gerek farklı yerlerde farklı sonuç çıkıyor bir daha aynı yerde kan ver
momnilsu Sena56 sağlık ocağı yanıltıyor canım. Ben geçen pazartesi özel hastanede 59 değeriyle öğrendim salı günü sağlık ocağında 52 çıktı. Tekrar özele gittim 155 çıktı.
Asli10 Sena56 biraz az yükseldi gibi iki gün sonra tekrar yap fazla yükselmesiyle kesinlikle bi doktora görün