tavuklupilav Hanımlar aranızda decavit kullanan var mı ? Varsa kendinizde gözlemlediğiniz bir değişiklik oldu mu çok çok afedersiniz büyük tuvaletinizin rengi değişti mi normal mi bu ?
Kimkibu tavuklupilav ben kullanıyorum ondanmı bilmiyorum ama afedersiniz benimde simsiyah resmen ama ondanmı baska kullandığım ilaclarda var ondanmı bilmiyorum🙄
SeldaSngl tavuklupilav decavit idrarda renk değişikliği yapıyor eğer Demir ilacı kullanıyorsanız o yapıyor olabilir
ayseguler01 tavuklupilav Canım Decavitin yaptığını sanmıyorum genelde kan ilaçları dışkıda renk değişikliği yapıyor
tavuklupilav Kimkibu ben başka kullanmıyorum ilaç tek onu kullanıyorum sanırım o yapıyor ve benimde aynı o şekilde simsiyah 🤦🏻♀️
sennur26 Ben kullanıyorum afedersiniz büyük tuvaletim simsiyah 🤦🏻♀️ Bide 5 haftada 2 buçuk kilo aldırdı bana. Kullanmayı bıraktım 2 hafta oldu hala kilo almadım iştahım da yerinde
tavuklupilav sennur26 benimde iştahımı açtı ama tam açtığı sırada eşim kovid olunca onunla ilgilenmekten ve dert edinmekten pek kilo aldırmaya fırsat olmadı
Sen1meleksin tavuklupilav ben 6. Haftadan beri kullanıyom 30 haftalığız. Dediğin belirti var canım doktorum da demişti bunun olacağını
tavuklupilav Sen1meleksin doktoruma henüz soramadım kontrolüm haftaya, ama bir doktorun söylemiş olması şimdiden içimi rahatlattı teşekkür ederim 🤗
Sen1meleksin tavuklupilav ama ben onla beraber gyneferon kan ilacıda kullanıyorum ikisi birlikte mi yoksa tek decavit mi öle bilmiyorum