Ozlemkisacik Oznuryunus ben ilk hamile kaldığimdan bu yana hep sırt kasık ağrısı falan cektim hatta ilk dönemlerinde adet sancısı çekiyordum doktor normal dedi belden bacağa vuran bı ağrım var sürekli ilk haftalardan bu yana doktorum normal bir çok hamilelikte olabiliyor dedi
tugce_25 Leylayunus Ben artık çok yoruldum isyan etmek gibi olmasın uyku bile uyuyamıyorum gelsin artık bi an once 36 haftalik
Busehrzoglu Masall65 benim bebeğim şuan ters 37 haftalık hamileyim 40 haftaya kadar bekliycez dönsün diye
Yagmur1 Masall65 benim makat geliş yani ters şuan 36+1 deyim 30 haftadan beri böyle Başka bir aksilik çıkmazsa yılbaşına gün verdi sezeryana o zamana kadar süpriz yapıp dönmezse tabi çünkü ilk bebeğim normal doğum du ❤️🙏🏻
Baharata Ozlemkisacik ara ara kasık ağrılarım ve mide yanmalarım oluyo yürüyüşlere başladım bazen çok halsiz bazen çok enerjik oluyorum son 19 gün sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım
Ozlemkisacik Habibe02 galiba vücut yapısına göre benim 2. Gebeliğim 2 Side kız 2 gebeligimde çok zor geçti rabbim doğumu kolaylaştıran sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
Nazliakm Ozlemkisacik bugün kontrolüm vardı sancım çıktı bakalım bizimki beklemeyecek fazla 37 haftalığız
Ezgi0653 Kızlar alt bölgede aşırı baskı var mı sizde de ? Sanki bacak aramda top var hissi . Ben yürürken zorlanmaya başladım acaba aşağı doğru indi ondan mı diyorum ? Sizde var mı böyle bir his . ?
Ozlemkisacik Ezgi0653 son aylarınızdaysanız normal aynısı bende de var başı aşağı döndüğü için baskı yapıyormuş doktorum söylemişti