Ozlemkisacik 37 haftalık olduk biz 🥰 hamileliğimin ilk gününden bu yana şiddetli bel ağrısı 🤦 bu aralar sürekli bir baskı yorgunluk falan böyle böyle geçiniyoruz işte 😒 sizde durumlar nedir 🤔
Astadavistabeybi Ozlemkisacik ben biraz daha enerjik hissediyorum. Wc problemi devam ediyor ve sürekli uyku hali 😻
hazal_prensesim2021 Ozlemkisacik 34+4 haftaligim ara ara karın ağrısı yaşıyorum ve tuhaf yerlerde ağrılar hissediyorum normalmidir kizlar sizde yasadinizmi?
DenizGzm Ozlemkisacik 37+0 selamlar 🥳 Akıntı dışında başka bi sorunum yok çok şükür🤲 sağsalim kucağımıza alalım evlatlarımızı 🥰
E_A1121 Ozlemkisacik 36 giriyoruz bizde bel ağrısı kasık ağrısı kasığımda dolgunluk hissi var bir haftadır arada sancı yoklamaya başladı midem zaten alev alev az kaldı hayırlısıyla bi doğsa kızcezim🌼🐰
Ozlemkisacik Astadavistabeybi ohh ne güzel rabbim gücünüzü kuvetinizi sağlığınızı bedeninizden eksik etmesin
Aksoytetik hazal_prensesim2021 normal canım benimde çok alakasız sol iç bacak kasım ağrıyor doktorum normal dedi yük bindiği için
Ilknur74 hazal_prensesim2021 benimde öyle. Canım ya gaz sancısı gibi akşamları ağrıyo değişik bi ağrı
Ozlemkisacik DenizGzm ohhhh ne güzel valla benim hamileliklerim hep zor geçiyor yorucu oluyor rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin 🥰
Sdhs06 Bende 37. Haftamdayım kaç gündür vajinam da sızlama var sanki kızlar ya niye ki acaba bilginiz var mı acaba
Sdhs06 Ara ara kasık ve bel agrılarım oluyor dediğiniz gibi sanki kasıklarım da dolgunlık var gibi ya hayırlısıyla alsak bi kucağımıza
Leylayunus Ozlemkisacik 36+4 bnmde bugun kontrole gittim 2.800 gr olmuş oğlum çok şükğr doğım kanalına gırmış başı aşağıdaydı vajinaya baskı var ondan
hazal_prensesim2021 Aksoytetik bazen korkutuo bu ağrılar beni ama sanırım.son haftalar bu ağrılardan ibaret olucak 😶
Aksoytetik hazal_prensesim2021 hiç korkma ben bugün gittiğimde de dedim doktora korkuyorum çünkü tam sol iç bacak kasım ve genital bölgeye çok yakın bir ağrı. Hareketlerim kısıtlanıyor bazen hiç korkma Normal bir ağrı yükün çok var şuanda dedi hem kilo hem bebek sende rahat ol hızlı hareket etme sadece için ferah olsun🙏
hazal_prensesim2021 Aksoytetik sağol canım hızlı zaten hareket etmek mümkün değil yerimden kalkmak ölüm ☺️
Aksoytetik hazal_prensesim2021 ben öyleyim destek alıyorum eşimden kalkarken kapı çalınca da evin içinden bağırıyorum dışarıya geliyorum diyip 10dakika bekletiyorum yalnızken 😀