Zekiye_saka Edakuz58 kızım olacak inşallah rabbim sağ Salim kucağımıza nasıp etsin İnşallah dileyen isteyen herkeze nasip etsin rabbim
Sakel28 Edakuz58 benimde doğum 1 Mayıs oğlum olacak Allah’ın izniyle 💙 Rabbim bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 🥰🤲🏻❤️
Kuzey61 Bsmlh Anneler gününde kavuşucağız inşallah canım. bir sürpriz yapıp erken gelmezse benim ki ilkinde isteğe bağlı sezaryen gününden 1 gün önce kanamam olmuştu 🙈 1 Ekim beklerken 30 Eylül’de gelmişti 😁
GmzAykn Gyyildiz bende 16 da öğrendim doktorum baya net erkek gördü fotosunu falan verdi hatta %100 dedi bakalım 20 de detaylıda tekrar gitçem hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 😇
Gyyildiz GmzAykn bana 13 de söylediğinden net olsun hissediyorum çok sevindim sizin adınıza Allah’ım saglikla büyütmeyi nasip etsin inşallah ♥️
Kbraozkn sumeyye8aslan gönlümden kız geçiyor benim Allah gönlümüze göre sağlıklı bebişler versin inşallah
sumeyye8aslan Kbraozkn Amin insaAllah önemli olan sağlıkları cinsiyet kız erkek farketmiyor sonuçta her ikiside canımız oluyor
AycanAycan19 Edakuz58 bende bugun saat 11 de ogrenc3m insallah ablam biliyo dr ona soyledi esim isten gelince balon patlatcak🤩 catliyorum meraktan