aslihangacal mutluyuvamiz valla çok karışık bence istisnalar oluyor yeme konusunda 😄 gçrücez bakalım daha var ama
Haticeyuce31 rojinasmin olumlu düşün canm hep allahn izniyle temiz çıksın insallah meraklanma bol bol oku hamd olsun biz bugun yaptırdık hersey guzel çıktı seninde cemi cümlesininde oyle guzel çıksın insallah
rojinasmin Haticeyuce31 inşallah canm hakımzda hayırlısı olsun 🥰 senin adınada cok sevindim maşallah allah sağ salım kucağımıza almayı nasıp etsin 🧿🤲🏻
Haticeyuce31 mutluyuvamiz benimkide karışık tatli isteğim cok fazlaydı bu geveligimde hala oyle tatli isteğim var ama bazen aşırı tuzlu istiyorum Mesela oğlumda deli gibi cigkpfte yerdim bunda cigkoftenin yanından geçmiyorum 🤭
Happymother3 Dilanmutlu ay banada kız dedı 12 . Haftada 14. Haftada erkek gıbı dedı ben cok saskınım napcam bılmıyorm
Happymother3 vuslat90 banasa aynı zamanda kız dedı canım 14. Haftada erkege benzıyo gıbu dedı ve ben kıza alısmıstım ınan
Dilanmutlu Happymother3 başka doktora baktırmakta da fayda var, 16. Haftaya kadar hep ihtimaller de vardır. Ama ben hissediyorum kız en basından beri hissediyorum 🙈🙈🙈
Emircan Haticeyuce31 XxKirmizibalik Hilalylmz58 aslihangacal Happymother3 bana 14 haftalık kız dedi 18de erkek dendi ve oğlum var suan 3.5 yasında:) eşimin yengesine 16 da kız dendi 20de erkek bakalım onun ne olacak :))