Haticeyuce31 Hilalylmz58 göstermeye biliyorlar iste canm doktor cok hareketli tam göremedim ama tahminimce erkek dedi net sonucu zaten 16 17 gibi görürüz dedi
Haticeyuce31 B-P-R ayni ayni bende öyleyim valla ya ikilinin sonucunu göstermeye gidicem insallah cuma günü o zaman muhtemelen gene usgyle bakar bide 1 ay sonra dedi iste 16 da falan bakalim wrtk rabbm saglikli hayirli bir evlat nasip eylesin insallah sende ne varsa olmayanı ister ya insan bizimde oyle erkeği tattık bide kızımız olsami bide onu tatsak diyor insan 🤭🤭
Sedanindenizi aslihangacal Bol bol zeytin ,peynir ve yogurt yedim. Canim hic tatli istemedi hala da istemiyor. 11. Haftadayiz dr dun erkek gibi dedi bakalim bir kac hafta sonra netleşir😊
mutluyuvamiz aslihangacal aslında tatlı çekiyordu 6.haftalarda sanki sonra turşu falan istedi öyle karışık ☺️
Emircan Haticeyuce31 XxKirmizibalik Hilalylmz58 aslihangacal Happymother3 bana 14 haftalık kız dedi 18de erkek dendi ve oğlum var suan 3.5 yasında:) eşimin yengesine 16 da kız dendi 20de erkek bakalım onun ne olacak :))
aslihangacal Sedanindenizi bende normale göre adeti dönemini geçtim acaba ondan mı tatlı istiyordu canım anlayamıyorum. onun dışında yemem normal aslında sürekli tatlı yedim diye erkek olcak diyor herkes ilk gebeliğim de hiçbir şey anlamıyorum 😊
bankaci26 Sata göre 12+5 doktorumuza göre 13+2 günlüktü kıza benziyor dedi 29 unda tekrar gidicem bakalım
Ferahfezaaa Benim içimden kız geçiyor ama bazen de erkek geçiyor , erkek belirtileri gösteriyorum daha çok , eşim ve eşimin ailesi herkes erkek diyor, meraktan stres oluyorum daha 11. Hafta ne dersiniz belirtiler sizde nasıldı
Haticeyuce31 Ferahfezaaa bende yedi düvel kiz dedi 😂😂 brnde acayip kiz hissediyorum bitek 2 yasindw oğlum var o erkek diyordu ama değişebilir tabi 1 ay sonra daha net bi sonuc aliriz insqllah
EdaZ vuslat90 selam , bende ilk hamileleğim yaptırmayı düşünmüyorum yanlış mı düşüncem ama nasip neyse onu yaşarız… Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Sedanindenizi aslihangacal Tatli, tuzlu hikayesinw pek inanmiyorum ben hep tuzlu istiyor benim canim ama rivayete gore ye tatliyi cikar hakkiyi , ye eksiyi cikar ayseyi .benimki ye tuzluyu oldj dr erkek dedi dun😅
Haticeyuce31 aslihangacal yemeyle bir alakası yok bence ya ben oğlumda çikolatadan tatlıdan nefret ettm bundada aşırı tatlı isteğim oluyor mesela
aslihangacal mutluyuvamiz valla çok karışık bence istisnalar oluyor yeme konusunda 😄 gçrücez bakalım daha var ama
Haticeyuce31 mutluyuvamiz benimkide karışık tatli isteğim cok fazlaydı bu geveligimde hala oyle tatli isteğim var ama bazen aşırı tuzlu istiyorum Mesela oğlumda deli gibi cigkpfte yerdim bunda cigkoftenin yanından geçmiyorum 🤭
Haticeyuce31 rojinasmin olumlu düşün canm hep allahn izniyle temiz çıksın insallah meraklanma bol bol oku hamd olsun biz bugun yaptırdık hersey guzel çıktı seninde cemi cümlesininde oyle guzel çıksın insallah