Gulenay1234 Merhabalar 19.haftamda ilk dozunu yaptırdım sağlık ocağına kolum inanılmz sızlıyor bakalım ev işleri ne olacak 😅Doktot bi kaç gün kaldıramayabilirsin kolunu dedi sizler de nasıl etkiler oldu neler yaptınız zorlandınız mı
ysfali06 Gulenay1234 burada herkesten böyle kolum uyuştu ağrıdı şişti falan diye duyunca aşıdan önce evi Bi güzel temizledim çnkü iş yapamıcam ya 😅 hatta aşıya tek başıma arabayla gittim daha gitmeden dönüşü düşünüyorum ay kolum uyuşacak ya gelemezsem diye 😅😅 aşıyı oldum bekliyorum birşey olsun diye ama yok 🤷♀️ gece üzerine yatarken biraz sızladı birkaç gün o kadar. Herkeste aynı şekilde etki etmiyor demekki
Elifyali Gulenay1234 evet yaptrdm yan etki olmadi cok şükür… Hic ole milletin korkuttugu kadar olmadi haff agri oldu o kadar
badecanisik Gulenay1234 ilk hamileliğimde iki dozuda yaptırmıştım çok iyi bilirim o agırlıgı acıyı. Bu hamileliğimde doktoruma şartmı yaptırmak dedm yaptırmasanda olur dedi. Yaptırmadm bende🙄
alininannesiiiii Yapma ev işide dursun bi kaç gün ben üstüne yatamamıştım sadece bide kaldıramadım kolumu hamilelikte azıcık naz yapmak lazım bidaha yapamazsın😂
Gulenay1234 ysfali06 bence decanım hiç acımadı diyen de var ben bilmiyordum vurulacağımı ya hastaneden doktorum dedi git bugün sağlık ocağına vurdur diye aniden gelişti yani bileydim bi temizlik yapardım neyse artık 😂😂
Esmaa1692 Bende bugün yaptırdım 19 haftalığım. Biraz biraz ağrııyor kolum. İkinci dozuda Ocak’ta gel dedi bakalım 🤔
Papatyamsi Esmaa1692 birinci doz inanılmaz ağrıyor ama brn 2. Vurdum ağrı olmadı genellikle sadece 1. Ağrıyor
badecanisik Gulenay1234 belki benm ikinci gebeliğim diyedir . Sağlık ocagı yapmalıyız dedi doktorum yaptırmasanda olur dedi. 🤷♀️
Gulenay1234 zeyzeyyyy ooo o kadar yani 😣çok geçmiş olsun bende uyuşma oldu hafif ağrı ile çok kötü değil saat ilerledikçe daha iyi oldum yani
Esra_Omer_21 Gulenay1234 sağolun teşekkür ederim ama dayanilmicak kadar değil ☺️Bebek için sabrediyoruz herseye🥲