ikizlerinannesikubra Bende 28+3 ikiz bekliyorum. Erken doğum riskim var. Bebeklerim 1260 ve 1200 civarı. Tek istediğimiz kilo almaları. İnşallah biraz daha kilo alıp öyle doğarlar. Dua edin nolur 🤲🏻
Zeynepahmett ikizlerinannesikubra ben de 28+1im canim. Kiloları iyi maşallah seninkilerin. Ben tam 27de gitmiştim biri 995 gram diğeri tam bir kilo dedi doktor. İyi dedi. İnşallah zamanında gelirler
nurkal Funda-07 aynı durumu yaşıyoruz ben de kilo alamıyorum bebek de bir hafta geriden geliyor ama sağlıklı sıhhatli olsun da inşallah kilo sağlık demek değil sonuçta
Funda-07 nurkal diyetisyene gitmeye karar verdim bugün gideceğim en azından kilo aldıracak şekilde beslenme listesi yapr bana
Deletedmom9 nurkal Kesinlikle ben kendim çok küçük doğmuşum doktorum kilo alır onu hiç düşünme sağlıklı olsun demiş anneme
Deletedmom9 Funda-07 Canım benim 29 da 1200 kiloydu doktor tam olması gerektiği gibi dedi kafana takma normal bence
Seherkaraca Funda-07 benimki de çok mu önde gidiyor acaba 32+0 da gittiğimde 2.250 demişti. Yani herkesinki ya biraz önde gidiyor ya biraz geride. Sağlıklı olsunlarda canım önemli değil diye düşünüyorum. Takılma sen.
Neslihanilhan Funda-07 kendim 49kilo oldum bebegim 32haftada 2 kilo olmus oyle bisey yiyip icen insan da degilim abur cuburla oldugum halde şükür doktor cok memnun gelisimden bence kilosu cok da kötü değil bebegin
Funda-07 Ahsennurrrr doktorum yapısal dedi ama bana göre çok zayıf geldi 1 kilo yani bebek şubata kadar kilo aldırmam lazım bebeğime küvezde kalsın istemiyorum 😞
prenses_annesi18 Funda-07 benm 32 haftalıkken 2550 gramdı şuan 36 haftalığız bilmiyorum ama kilosunu 🌹
Funda-07 prenses_annesi18 maşallah bende diyetisyene gittim 1 ayda 1.500 kilo aldıracak bebeğe İnşaAllah ❤️👼🏼
Ahsennurrrr Funda-07 badem çeyiz kaşar peynir tereyağı bal kaymak bol meyve yiyebilirsin canım mutlaka faydasını görürsün
Funda-07 Ahsennurrrr diyetisyene başladım bunları hep yazdı İnşaAllah bebeğime 1 ayda 1.500 kilo aldıracak Allah’ın izniyle 🤲🏻👼🏼