E_A1121 36 haftya girerken Surupta fayda etmiyor artık uykular haram oldu mide yanmasından varmı ejderhaya dönüşmesine bir kıvılcım kalan benim gibi hamileler🐲🐲
Mervetekmn E_A1121 kabuk soyulmuş salatalık kabuk soyulmuş elma sade maden suyu soguk süt yogurt 2-3yk nanelı sakız soğuk muz azcık leblebi çok yeme kabızlık yapar🤣 ayva da etkılı onu yazmayı unutmuşum
Busra6042 E_A1121 kesinlikle tavsiye ederm 5 dakkada geciriyor bir çay bardagına bir çay kaşığı karbonatı karıstır iç bri dikişde iç ama tadı berbat bebeğe zararı yok doktora sordum ben benı anca o gecırıyo
Mom092 E_A1121 leblebi ye canm bana cok iyi geldi gunde bi sade soda iciyorum oyle cok aşırı olmuyor ilk basladigi zmanlar fena yanardı
Sibelezgi Mervetekmn bende her gece yaniyordum 1 saat kdar naneli sakiz cignedim 2 tabak sarma yemistim sukur sakizla atlattim snki bu geceyi yoksa ilaca dayanacaktim yine😁
My12 KkubraKkubra44 süt mide asidini daha çok artırıyor ve gaz yapıyor diye biliyorum bana hiç iyi gelmedi kişiden kişiye değişiyor demekki
Dilara8228 My12 Banada onu verdi doktor ama 2 gebeligimde hiç kullanmadım bunda kullanıyorum günde kaç defa alınıyorsunuz ?
E_A1121 My12 rahatlatmadı beni hatta 2 kasık içtim gecsin artık diye banamısın demiyor oturarak uyıcam galiba bu gece
My12 Dilara8228 günde 3 defa tok karnına yemekten hemen sonra içiyorum artık yanımdan ayirmiyorum şurubucoo rahatım Allah’a şükür