ikizminikler Gamzefe35 tahmini 20 gün felan kaldı en geç, çok şükür ağrılar var ama çekilmeyecek gibi değil
Mom092 Gamzefe35 son 25 🙏🏻🥰 Bol tekmeler uykusuzluktan cikan goz alti morluğu sürekli lavaboya cikma sancilar vs vs 😂
Hilalkrmzkn Gamzefe35 amin bütün bebeklerimiz sağlıkla gelsin gerçekten hiç geçmiyor bugün sancım çıktı nstde yarın tekrar doktora gideceğim ve artık gelsin diye gün sayıyorum
Gamzefe35 Hilalkrmzkn sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim 🧡ve tüm hamile bayanlara en hayırlı güzel vakitte ♥️
Gamzefe35 Mom092 unutulmayacaklar arasında mide yanması yatarken başlıyor genelde zaten gece yastıklar üst üste 😅
E_A1121 Gamzefe35 uykusuz bol mide yanmalı geceler kasık bel ağrıları can yakan tekmeler artık geçsin şu son günler😖kızım gelsin bunlarla değil onunla uğraşayım istiyorum artık🌼
Umksanbe Gamzefe35 ben 15 Ocak bebeğiyim 🙊 eşim 11 Ocak bebeği oğlumun şuan 38+5 haftalık olduğunu düşünürsek inşallah oda Ocak bebeği olacak 😊🫀
Melikeakkc Umksanbe benim eşimde 11 Ocak hala gelmezse 11 ocakta sezeryan olmayı düşünüyorum aynı gün olsunlar diye 11 ocakta 39+3 oluyoruz ☺️
Mom092 Gamzefe35 kafamin altinda 2 yastik var belimde ve karnimdakileri soylemiyorum bile 😂 yatak o kadar kalabalikki🙄 dogurunca ilk yapacagim su yastiklari atip yatagimda çapraz ve yüzüstü yatmak olacak😂
Melikeakkc Gamzefe35 son 24 ama sezeryan olursa son 19 artık son zamanlar çok sıkıldım ağrılarımdan hareket edememekten inşallah çabuk geçer zaman
Umksanbe Melikeakkc sezeryan şansın varsa neden olmasın 😌😌 doktorun da kabul ettikten sonra 😌 ben normal bekliyorum şuan o yüzen Ocak olsun diye umut ediyorum 😌
Gamzefe35 Mom092 evet aynı şeyler genel olarak hep yatak 🛌 yastık dolu üstü ne yapacağını şaşırıyor insan mide yanmasını yaşayanlar olarak ☺️