HamzaMoms Yineyenidenanne yapmadığım şey kalmadı canım yok yok yok sancı oluyor geriliyor ilerleyeceğine
HamzaMoms 19231923 ben 37 sen beri yalancı sancılar cektim canım son haftalar sancılarım gerçek ama yeterli değil geriliyor cok ümitliydim erken doğacağına ama gelmedi bebiş
HamzaMoms A_Alparslan devlette ilk suniyle başlatıyorlar en son çare sezeryan valla benimde sonum suni gibi geliyor hayırlısı olsun inşallah 41 e kdr mı bekleticek siizi
HamzaMoms MeryemEnes123 tabi ki oyle canım herkesin derdi kendine büyük. suanlık tabi ki tek derdim bu bunca ay taşıdım umutlandım birşey olmasından korkup sağlıkla kucağıma almayı dert ediyorum bence kimsenin derdi hafife alınmamalı rabbim şeninde kucağını doldurur tez vakitte inşallah
HamzaMoms Mnk2 valla hiç sorma hiç böyle hayal etmemiştim doğumu erkenden olcak bitçek bu. Kadar bekletmicek sanıyordum yok gelmek bilmedi mecbur stres yapıyoruz devletimi gidiyorsun benimde sonum suni sancı gibi hissediyorum
Mnk2 HamzaMoms evet devlet de doktorum sürekli ona gidiyorum ve suni sanci ile başlatıriz diyorlar bende nst de sanci bile çıkmıyor
seevdee aysenur2880 yogun bir akıntı kahverengi ve beyaz karısık bir renkteydi bazılarında daha kan gibi de oluyormus sanırım rengi benim catı muayenesinden sonraki gun gelmisti
Seval22 HamzaMoms bennnnnn 4 cm açılmayla 4 gündür bekliyorum eşimi gün içinde aramaya korkuyorum adam panik yapıyor hemen teli geliyormu diye açıyor 😂 dedim artık aramıyom sen ara
HamzaMoms Seval22 doktor ne diyor kaç gün kaldı 😂 bizimkinde doğurmadın bi türlü diyo hergün destek olacağına köstek oluyor 😂😂