Meltem374141 Umksanbe kesinlikle biz aglasakta kendimizi ordan orayada vursak mecbur bellide ondan bu rahatlik😂
1PrensAnnesi Meltem374141 sancılarda korkmak aklına gelmiyo bak ondan emin ol işte :) sadece geçmesi ve rahatlamaya odaklanıyorsun
Meltem374141 Valla ne yalan soliyim sadece aklimda dogsada sevsem bana arkadaslik yapsa diye bekliyorum 💙🥰🙏
prensmusta Meltem374141 ben hep çocuğumu düşünüyorum,sonunda ona kavuşmak var diye başka hiç birşeyi düşünüyorum,zaten anneliğin doğasında var cefakar olmak,Rabbim izin verdiği sürece çocuğumuz için her acıya dayanırız inşallah 🤗🤲
Duygusuz Meltem374141 bende 30+5 ikinci dogumum ilki normal ama cok cok zor bir dogum oldu o yüzden cok korkuyorum keşke sezeryan yapsa dr um diyorum ama Dr da cok normal dogum yanlısı bir Dr şimdilik normal gözüküyor bakalım
19231923 Meltem374141 37+4 sürekli rüyamda doğuruyorum ☹️ Her sancıyı doğuruyorum sanıyorum sürekli tetikte geziyorum resmen çok korkuyorum nasıl dayancam diye düşünüp duruyorum ☹️
Melike145334 _anne sezeryanda kolay değil ağrısı vs ama psıkolojık olarak ınssnın sancı cekmeyıp rahatça doğuma girmesi rahatlatıcıdır diye düşünüyorum
Dilemege Meltem374141 39+4 teyiz yavaş yavaş başladı desem yalan olmaz Allah kısmet ederse normal doğum olucak 🤲🏻💙
Oglakdorukcum Meltem374141 kimin yokki bacım gidipte geri gelcekcek miyim sağ salim ikimizde cıkarız ınsalah hastaneden tek düşüncem bu