Meryemkale Dlnugurlu nuna mixx ve nuna pepp kesinlikle tavsiye ederim nuna mixx ağır olduğu için ben nuna pepp tercih ettim ve 70 kiloya kadar taşıyo bebek doğana kadar evde eşimle kullanıcam sanırım😃
Saziyersin Dlnugurlu 4 baby travel sistem bebek arabaları puseti ile beraber babam hediye almış 600 tl ye bizi gebeligimz daha çok küçük ama onlar gidip almis güzel ve kullanışlı benziyor soze de fikir olabilir
Saziyersin Dlnugurlu tesekur ederim birnyandan korkuyorum olumsuz bir şey çıkmasından cunku cok erken aldilar
aylinsss Dlnugurlu gerçekten öyle🥰 eğer gidebilirseniz magazada travellerı deneyin kesinlikle ben öyle yaptım çok zorlandım kaldırıp indiremedim katlayamadım o nedenle kabin boyda karar kıldık
Denizzz88 alenrenas1 bizde ilk denerken başlığı taktık ama çıkartamadık bitürlü 😄 youtube da videolar var öyle izledik çözdük
alenrenas1 Denizzz88 bizde baktık hatta baston sekli oluyor ya onu taktık cıkaramadık öyle kaldı 😅 YouTube da detaylı bulamadık biz
Denizzz88 alenrenas1 hahaha bizde onu çıkartamamıştık takılan yerin oralarda bişey var aslında oralardan tutup çekince çıkıyor şuan anlatamıyorum tam ama kolaymış vardı videolardan birinde o 😄
Seyma2861 aylinsss evet travel gerçekten 2 kişilik. Ama kabinler yalnız başına dışarı çıkan gezenler için ideal 😁