asyahumam ayseaselbebegim benim kamu indirimin var 175 kerime hocaya veriyorum şu an ona karar verdim, diğerleri sanırım 135 tam emin değilim ama indirimli halı bu cnm
ayseaselbebegim asyahumam kerime hoca için indirimli fiyat 175 demi canım tamam bizim de asker indirimi olursa böyledir herhalde cuma günü gidip bi muayene olayım diyorum doğumu onda yapacağım galiba tayin durumumuz var Adıyaman da yapamayacağım
birbulutolsam Kerime Hanım gerçekten de ışık hızında bakıyor 🙄Çok yoğun ama bir yanım da ona çok güveniyor😌
artemiiss birbulutolsam merhaba yarın ilk defa medicanaya gidicem de detaylı ultrason için nasıllar acaba detaylı da
birbulutolsam artemiiss selamlar ne yazık ki o sürece kadar gidemedim bebeğin kalbi 8. Haftada durduğu için 12 martta kürtaj oldum medicanada. Bebeğinizi sağlıkla mutlulukla kucağınıza alın inşallah🙏🏻💕
b_e_b_e Pskmrv evet yaptırdım. Muayene aynı oluyor yani sigortalı olmayandan hiç farkın olmuyor. Aynı sürede ve aynı ilgiyle bakıyorlar
ayseaselbebegim b_e_b_e şimdi ben hafta içi hastaneye gidip mi yaptırmam lazım bu sigortayı yoksa sompo sigorta ile görüşmüştüm bana fiyat vermişlerdi direk onları arayıp kabul mü ettiğimizi söylemeliyim bilginiz var mı acaba