asyahumam Kızlar merhaba ben Medicana Sivas’a gitmeye başladım geçen haftalarda il muayenemde sultan hanıma gittim çok tatlı ilgili bir bayandı ama rahimde bir şey gördüm falan demişti korktum sonraki hafta kerime hanima geçtim farklı bir göz olsun diye o da herhangi bir sıkıntın yok dedi. Ama çok yoğun bir doktor hastası çok olduğu için sanırım Sultan hanım kadar bilgi vermedi, şimdi hangisiyle devam etsem diye kararsızım bu iki doktordan tecrübelerinizi yazabilir misiniz Sivas’ta olanlar doğumda vs sıkıntı çıktı mi? Şimdiden teşekkür ederim umarım gören olur 😊
Yarenimcemre asyahumam valla 2016 bende orda doğum yaptım çok güzel bı hastane ama benim doktorum erkekti riskli bı gebelik geçirdim ama sorunsuz atlatmistik sultan hanım ben doğum yapacağım zamanda ordaydi galiba yanlış hatırlamıyorsam Ankara’dan gelmişti galiba doktorumu hatırlamıyorum ama hastanenin hemşirelerin iyi olduğunu biliyorum
Mommmyyy Ben de Sultan a gidiyorum önce Keirme ye gidiyordum ama içeri girmemle çıkmam bir oluyor ve saatlerce bekliyordum , hastaneye yattığımda akşam altıya doğru gelmişti sabah 10 da ultrasona gönderip de o yüzden bıraktım. Sultan hanım ile iyiyiz hamd olsun
asyahumam Mommmyyy canım teşekkürler yorumun için ben de aslında sultan hanıma ilk karar kilmistim ama yanlış bir şey görünce yani insanlık hali diyorum tabi ki ama bir önyargım oluştu. Ama bir kez daha gitmeyi düşünüyorum bu hafta kerime hanım tekrar kontrole gel dedi eğer yine fazla acele ederse dediğim gibi sultan hanıma tekrar gideceğim. Acaba sıkıntı yaparlar mı bir ona gidip tekrar başka doktora gitmeye? Birinde karar kilsam iyi olur diye düşünüyorum ama ikisini de görmeden bilemem dedim sonuçta
Mommmyyy Kerime her zaman öyle yoğun ve artık tak tak bakıp çıkıyorlar odadan sanki ben o yüzden bıraktım ağzımı açamadan çıkıyordum , Sultan da sakin sakin her şeyimi soruyorum da ilgileniyor da, tabi senin için hangisinde rahat edecekse ona git
asyahumam Mommmyyy öyle cidden çok yoğun yaaa, sultan hanimi da sevdim ama inşallah beni hatırlayıp başka doktora gittigimi falan bilmez 🤔 suçluluk psikolojisine giriyorum ben böyle şeylerde nedense sanki kadın bana niye geri gittin geldin diyecek gibi hissetmiyorum 😁
asyahumam Yarenimcemre Gültekin bey miydi doktorunuz 😊 yorumun için teşekkür ederim 😍 hemşireleri bilmiyorum canım şu an sadece iki kere gittim hastane olarak fena değil ama biraz fiyatlar fazla geldi diğer ozellere göre artık mecbur vercez devlette yer yok randevu vermiyorlar 😑
Yarenimcemre asyahumam biz normalde Gaziantep’te yaşıyoruz eşimin işi için güründe kaldık bı dönem o kadar şehir gezdim kızı geldim Sivas’ta doğurdum hatırlamıyorum ben doğum yaparken galiba iki tane erkek doktor vardı
Yarenimcemre asyahumam nadir cömert şimdi internetten baktım hale hastanede görev yapıyorsa çok ilgili bir doktordu
Mommmyyy Demez tabiki de Sultan hanım çok sakin tahlil falan olduğunda bile devlet de ya da sağlık ocağında yaptır der her defasında , kontrol gününü geçirme on gün içinde gel der ama Kerime hanım kontrole 14. günde çağırdı iki gittiğimde de
Anneballari58 asyahumam sistemden görünüyor hatırlamasada kime ne zaman gittiğin sultan hanım iyi bir doktor ilgi bekliyorsanız ona gidin kapıda ağaç olmazsınız en azından😊
asyahumam Anneballari58 aynen canım görünüyor napiyim ama bir şey demez heralde 😂 kaç doktor değiştiren var kerime hanımi da sevdim ama çok yoğun bakalım bu hafta karar veririm insalalh teşekkür ederim 🤗
svdmm16 Kızlar medicana da doğum fiyatları nasıl başka şehirdeyim ama ailem sivasta doğuma oraya gelmeyi düşünüyorum
Yarenimcemre svdmm16 valla ben Medicana yaptım 5 sene önce 3500 gelmişti ama benim biraz rahatsizliklarimda vardı tek doğum için değildi sigortamda yoktu
asyahumam svdmm16 şu an 4000 liraya yakın ama ocakta zam olacakmış maalesef 5i bulur diye düşünüyorum. Devletteki Doktorlar pek ilgilenmiyor bir de pandemi dönemi tek özel hastane o yüzden mecbur oraya gidiyorum ben
ayseaselbebegim svdmm16 aynı durumu şuan bende yaşıyorum Adıyaman da yaşıyorum ama taynımız çıktı Diyarbakır’a benimde ailem Sivas’ta ev taşıma felan olunca Sivas da doğum yapıyım diyorum ben doğum sigortası yaptırdım 2435 TL ye normalde 4000 TL dedi eşim asker 3400 TL ye indirim yaptılar askeriye anlaşması ile ama ben sigorta yaptırdım daha da uyguna geldi