Ebru2403 eylmylk güzel içiyorsunuz ne güzel ben 27 haftalığım en falza 2 içebiliyorum onuda nadir ama 1 buçuk kesin iciyorum
Kelebek97 Ebru2403 4-4.5 litreye yakın içiyorum. Garip gelebilir ama inanın hiç isteksiz su ictigim olması 🤣🤣
Drf Kelebek97 maşallah 🧿 ne güzel formülü nedir acaba ben su içmeyi unutanlardanım çok içince her zaman midem bulanmıştır gebe kalmadan önce de böyleydi sıvı içecekler tüketiyordum ama şuan onları da mecburi azalttım. Yemekte içmeyin denir bende aksine yemekte içiyorum sadece suyu
eylmylk Ebru2403 sabah d vitamini ve demir hapı içiyorum bir de omega. İlaçları içerken bol bol su içiyorum. 1.5 litrelik bi şişe aldım 3 4e kadar bitirmeye çalışıyorum sonrası artık ne olursa😊 böyle hesap edip yanıma almazsam suyu bardak bardak ben de içemiyorum
Ebru2403 Sssevgiii Allah Allah tuhaf gerçekten ben de 1 buçuk litre anca içebiliyorum su azlığı olucak diye korkuyorum
YenidenAnneOlmak Ebru2403 2 hafta öncesine kadar 2-2,5 içiyordum. Şimdi havalardan mı yoksa bebek büyüdüğü için mi hiç içesim gelmiyor 1,5 ancak
Basak0503 Ebru2403 valla kuzum tapır aldım 650 ml. Bir de su programı indirdim. İçtiğimi oraya yazıyorum.her gün kesin 3 litre içiyorum. Suyum biter bitmez eşim de doldurur. Suluk gibi hep elimde taşıyorum. Faydası oluyor. Gebelikten önce iki günde 1 bardak su içen biriydim düşün yani.🌸
Ebru2403 Basak0503 bende nroamlde hiç içmeyen birisiyim hamile kaldıktan sonra 1 buçuk litrelik şişe aldım gün boyu anca onu bitirebiliyorum🤭
Sssevgiii Ebru2403 yani bende olmuyorsa sende hiç olmaması lazım ye düşünüyorum sağlıklı olanı bol su tüketmek tabi ki
pinar92_ Tupperware şişelerinden alın benim sürekli elimde 2 litre kesin 3 üde zorluyorum gecede tuvalet için kalkınca su içip uyuyorum😀 sabahları sadece kahvaltıdan sonra başlıyorum aç karnına mide bulandırabiliyor😌
Ebru2403 pinar92_ bende 1 buçuk litrelik şişelerden aldım sabab uyanıyorum öğlende yani😁 kahvaltım öğlende olduğu için öğleden sonra anca başlıyorum 1 buçuk anca bitiyor