Cylncyln_01 Mutlulugumm123 vajinana baktığında bir belirti var mı peki bizimde bilgimiz olsun ben daha önce hiç olmadım ondan soruyorum canım
Dolunayyy Cylncyln_01 önce kasintiyla basliyo. Her gun artarak kasiniyo sonra kızarıklık şişlik oluşuyor beyaz beyaz noktalar oluşuyor dışında ve içine doğru. Daha sonra ilerliyo belirtiler idrarını yaparken peynir kesiği gibi beyaz akıntı farkediyosun. Baktığın zaman da vajina ici tamamen beyazlık kaplamış olarak görüyorsun peçeteyle temizlesen bile tekrar tekrar oluşuyor. Ne yazık ki fitil kullanmadan geçmez dedi doktorum. Bende de düşük riskinden dolayi progestani bile vajinal kullandırmadi ağızdan alarak o kadar yan etkisini çektim ama mecbur mantar için fitil kullandim. Ve çok şükür ilk kullanımda beyaz katman gitti . Travazol da kasintisini aldı. Fitil bitince travazolu da bıraktım
Mutlulugumm123 Marvegas1 randevu bulamadım erkene işte 😔 ee zaten kadin dogum acilde boyle bi durumda ilgilenmiyor sadece kanamali ve daha onemlileri on planda tutuyorlar coronadan dolayı
29temmuz Kızlar lütfen bana yardımcı olun bütün vücudum kaşınıyor ve kaşınan yerler yara oldu 6,5 aylık hamileyim yüzüm hariç her yerimde var cildiye ye gittim ilaçlar fayda etmedi uykularım kaçtı kaşıntıdan benim gibi geçiren var mı cevap verin lütfen 🙏
Mutlulugumm123 29temmuz cok gecmis olsn kadin dogum doktorun ne diyor bu durum icin. Canim o sorun benim annemde de olmus hamileyken doğum da anca gecmisti diyor hep inşallah senin o kadar uzun sürmez 🙏
Selinayerdogan 29temmuz bende aynısı olmuştu gebelik ürtikeri dediler ilaç falan da kullanmıştım hafifletmişti ama tamamen geçmiyordu tekrar ediyordu tahlillerim de temiz çıkmıştı meğer dokunan yumurtaymış bana sonradan fark ettim yumurtayı kestim rahatladım
tinymom Bende de var hamilelikten öncede hep yaşadığım sıkıntı olduğu için kaşıntısını dikkate almadım ama bölgede şişlik oldu bende doktora gitmeyi bekliyorum bana fitil krem fayda etmedi hep tekrarladı
Mutlulugumm123 tinymom sanirim bu doguma kadar tekrarlayan bi durum yandik desenize bende bugun zalain krem aldm saglik ocaginda ki hekimim yazdi o bi 7 saat etki ediyor sonra tekrar başlıyor kaşıntı ve yanma
nil_-32 Mutlulugumm123 zalain kullanılıyor mu gebelikte bana hep travazol verdi doktor ya oda sadece kaşıntıyı alıyor gene aynı geçmek bilmedi
29temmuz Mutlulugumm123 inşallah canım dün gittim hastaneye tekrardan kan tahlili idrar tahlili yaptılar temiz çıktı iğne vurdular serum taktılar şimdi jel kullanıyorum inşallah doğuma kadar sürmez çok zor 😣😔
Happymam Mutlulugumm123 canım bende sabunla yıkıyordum geceleri sıcak suya oturduğumu bile hatırlıyorum çok zor bir durum Allah yardımcın olsun kuru tutmaya çalış çamaşırını sürekli değiştir
Mutlulugumm123 Happymam zaten akintim vardi enfeksiyon olmadan önce de. Gunde 3 kez degisiyodum nasil oldm anlamiyorum sarimsak iyi geliyor diye okudum burada da 1 tane sarimsak yuttum inşallah fayda eder teşekkür ederim canım 🙏
Mavi46 Mutlulugumm123 yoğurtta geçiriyor cnm bnde işe yaradı en azından dene faydasını görürsün inşallah
Zeynep_S Mutlulugumm123 bende aynı sorunu yaşadım doktorum travazol kremle iki farklı fitil verdi canım. Sağlık ocağına gidip verdiği ilaçları kendi doktoruna sorabilirsin. Bekleme bence çünkü bekledikçe artıyor ve fitilde bebeğe zarar vermiyor
Mutlulugumm123 Zeynep_S sağlık ocağında doktorum biraz çekiniyor gebe olduğum icin fitil ve hap vermeye sadece krem kullanmami istiyor 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Mutlulugumm123 nil_-32 evet zalain kullanıyorum 10 dk icinde hic bir şikayetim kalmıyor. Travazolda kortizon olduğu için gebelere önermiyoruz dedi doktorum
Mavi46 Mutlulugumm123 pamuklu Bi beze yayın iyice yoğurdu pedi yerleştirir gibi yerleştirin geceleri koymanız öneririm o kadar rahatlatıyor ki iyi Bi uyku çekmiştim ben inşallah sizde de işe yarar 😊😊