Hilal61halime Mappazule53 bende de karnım çok aç gibi ama midem de bulanıyor gibi böyle değişik şeyler oluyor ve bende çok halsiz ve uykum var sürekli
Fasulyemibeklerken Aye_03 Onun için aman 🤫🤫 Oku dua et cnm inşallah güzel İLERLER iz senle aynı gidiyoruz 🙏🥰 bende kalp atışını duydum
Fasulyemibeklerken Mappazule53 Ah bacım valla günler geçsede yavrularımıza kavuşsak gerçi ben bu olayı fırsata da çevirdim 🤣🤣🤣 ayy midem diye bağırıyorum eşim koşarak geliyo herşeyi getirtiyorum ayağıma 🤭🤭
babyberry Fasulyemibeklerken benim kağıdımda yazmıyor ama doktorum 100ün üzerinde bizim için pozitif bir durum dedi ama merak ettim tam olarak kaç olduğunu😬
aytn123 Bense yeni öğrendim hamile olduğumu uygulamaninin gösterdiğine göre 5 haftalık tahlil verdim sonucunu alamadım bugün yarına kaldı çok merak ediyorum
Mappazule53 Fasulyemibeklerken 😅😅😅 benim de eşim öyle. Ben daha önce düşük yapmıştım ondan eşim kendi benim ayağıma getiriyor. Hamarat da zaten 😂
Fasulyemibeklerken Aye_03 hayır kuzum korkma mesela geç döllenme var kimisinin betası adetine 1gğn kala 10 çıkarken diğerinin 100çıkıyor örnek veriyorum benimde arkadaşımın benden sonra ama değeri daha yüksek
Fasulyemibeklerken Aye_03 zaten 60 ile 160 arasımı yanlış bilgilendirmeyeyim seni öyle olurmuş sonra yükselip belli Bi ayarda seyir edermiş
Aye_03 Fasulyemibeklerken ayy anladm canım yarn saglık ocagına gidicem ordada sorarm Bi an korktum saten doktorda söylerdi heralde