Cupkek Kızlar famera kullandım bu ayın 11de başladım yumurtlama geçti bence şimdi bugun sabahtan beri afedersiniz beyaz su gibi akıntı geliyor yaşayan var mı neden olur???
EsrSvm Cupkek Canım bende Klomen kullandım.Ama öyle bir akıntım olmadı.Üste kalması için yazdım.Yumurtlama günün geçti mi ? Belki onunla ilgilidir.
mercimeginanne Cupkek progrestan falan kullanıyormusun?? Az öncede gördüm bunu sorcaktım ama sonra kullanmıyor olabilir dedim ondan vazgeçmiştim.
Beety26 Cupkek bende femara ile hamile kald ayni zandaaa sogan kuride yapmistim 15 gun .hapla beraber yani
Unicornn Cupkek Bazen ay da 2 kez yumurtlama da oluyor kadınlarda. Belki ikinci kez yumurtlaman olmuştur ovulasyon testi varsa elinde bir bak derim.
avukatveanne Bilgim yok malesef post en üstlerde kalsın diye yorum yapıyorum🖐️ isteyen bekleyen herkese sağlıkla nasip olsun inşallah 💐
EsrSvm Cupkek Az kalmış canım.İlacın etkisinden de olabilir tabi..Doktora gittiğinde sor mutlaka bizi de bilgilendir ☺️
Omay0707 Femara kıllanmadım ama benimde şuan çok fazla akıntım olyor adetim 2 gün geçti test yapmaya korkuyorum
Beety26 Cupkek ben zaten adet olmoyordum duzensiz idim yani. Adet zamanin gelincede azacik kasik agriyordu oda bazennn Femaraylada oylw oldu afeye 1 2 gun kalmos yine kasik agrim oldu axet olacam sandim olmadim
Anneolmak38 Cupkek Canım bende femera kullanıyorum femera yumurtalıkları geliştirmek kalitesini artırmak için beyaz akntın geliyorsa afedersiniz eşinizle birlikte olun beyaz akıntı yumurtanın geliştiği anlamına geliyor ovülasyon döneminde yada yumurtanz catlıyor olabilir
Cupkek Anneolmak38 kuzum ama çok su gibi, öylemi demek ben daha yoğun bir akıntı diye bilyorum çatlamyı yumurtlamayı.