6,5 yaşında oğlum 1,5 yaşına gelmek üzere kızım var. Yakınımda destekçim de yok. Yaş aralığı kısa olanlar, zorlukları neler?
Üçüncüye hamileyim 😱
Benim ablam üçüncüsünü doğurmak üzere ilk kızı 4 yaşına girecek ikincide 1 yaşına yeni girdi şubatta ve haziranda üçüncüyü doğaracak çok ama çok zorlanıyo bakalım nasıl yapacak 😩
BilgeSnmez Allah yardımcımız olsun inşaAllah 🌼
iroshima Allah kolaylık versin canım benim oğlan 8 yasında bana şimdiden zor geliyor..Doğum kasımda hamilelik kötü geçiyor 😢 çocuğun dersleri vs nasıl yapacağım ben 🙁 bunun temizliği ve yemeği de bar tabi ....Annemi istiyorum 😁
Ben daha ilk meleğime hamileyim Allah izin verirse üst üste doğurmayı düşünüyorum birlikte büyütürüm kuzularımı sende düşün canım üçüz doğuranlar var illa zorluğu vardır hem biz anneler süper güçlerimiz var yapamayacağımız şey yok Allahın izniyle 🙏🏻😘💪🏻💪🏻💪🏻
bebiss1 cnm benimde 9 aylık kızım var ve 20 haftalik oğluma gebeyim kızım 1 yaşına gircek doğumda eylülde zor olcak ama olcak allahin izniyle
iroshima birde bugün doktora gitmiş doktor kızmış kendisine günde 1 paket sigara içiyor ve çocukta 2 hafta gelişimi geriden geliyormuş 😞 stresten
Ruken123 cnm bnm benm 9 aylık kızım var ve hamile kalmışım kızımı emzirirken kızım yaşına girsin caliscam diyordum kazaya kurban gittik 😂😂 ve 20 haftalik oğluma gebeyim neyseki kızım 1 yaşına girmiş olcak bebis dogunca 😉
deletedmom16 Oh ne güzel beraber büyürler bizim nenelerimiz de 12 tane bile doğuran var onlar ozamanın şartlarıyla nasıl bakmışlar bizim zamanımız daha kolay bizde neden olmasın 😊🙏🏻😂
Ruken123 aynen valla cnm şimdi az bi ağır kaldiralim mazallah çocuk düşüyor bi sorun oluyor kızımı fazla kucağıma alamiyorum mesala yasakladi doktor kiZımda yürümeye çalışıyor zaten ihmal etmiyorum kızımı 😉 çalışmayı düşünürken hamile kaldım baklm hayirlsii 😉😂30 umda çocuk yapmakla uğraşMicam valla annem 30 lu yaşlarında kardeşimi doğurdu ve kafam goturmuyor diyor ondan bi yandanda iyi oldu
deletedmom16 ben hamile olduğumu bilmiyordum lunaparka gittik tehlikeli aletlere bindik ne ağırlıklar kaldırdım bi bilsen üstüne üstlük otobüsle 18 saat yol gittim hamile kaldığımı öğrenince şok geçirdim bukadar tehlikeye maruz bıraktım kendimi diye hemen doktora gittik doktor bebek çok sağlıklı dedi yani kısacası kısmeti varsa insan ne yaparsa yapsın o melek tutunuyo insana çok şükür ❤❤😍😍
deletedmom16 ve annem 39 yaşında oda hamile şuan analı kızlı hamileyiz 😍😂
Ruken123 aynen cnm onlar bir melek 😉😂 bklm nasıl olcak bi kız bi oğlan 😂😂😂
Ruken123 oda iyiymiş cnm ama annemin bana deDigi lafı hiç unutmam kızım kafam goturmuyor diye çok konuşuyordu 😂😂😂😂
iroshima benimde 3cü nasıl yetişeceğiz bilemiyorum oğlum 9 kızım 4 yaşinda rabbim hayırlı eylesin inşallah
deletedmom16 benim anamda hamile olduğunu duyunca ağladı yakındı torunumu sevecektim diye şimdi oda heyecanlandı kendi için 😂🙏🏻
Ruken123 rabbim kolay doğumlar nasip eylesin cnm 😉
deletedmom16 31 yaşındayım 😁