mucizemibeklerken17 Günaydın kızlar, ben de 4+4 teyim 🐣 mini minnacık kahve leke gelmiş çamaşırıma. Panik olmadım. Pazartesi öğrendim betam 254 idi. Bugun tekrar baktırcam🥰
DuruMom mucizemibeklerken17 bende aynı sizin gibi leke geldiğinde yapmıştım testi hatta korkmuştum, doktorum hcg sonucunu görünce tedbir amaçlı progestan başladı
Haticedemir1 Catlover Bizde bugün 5.haftamiza girdik canım ben biraz daha acıkmaya başladım ve biraz biraz uyku sarmaya başladı beni
[silindi] Pollymom merhaba 14 aralikta 1226 cikmisti 16sindaki muayenede keseyi gorunce bir daha istemedi doktorum. Ben de kafami karistirmamak icin yaptirmadim. 🤷🏻♀️
Zey-Haf Smg38 anladım canım dua edelim insallah sağlık sıhhatli bir şekilde kucağına alırsın, ki öyle de olacak insallah ♥️
Ikincibebekannesi HabibeKaraca seni yanıltmak istemem rabbim hakkinizda hayırlısı sini versin ama benim betam 1.706 çıkmıştı keseyi görmüştük ve 15 gün sonra gittik bebeğinizi ve kalp atislarimizi dinledik şuan 7+5 iz😊
Catlover Sedanindenizi hadi yaa herkes genel olarak aynı şeyi söylemiş bakalım o günlerde nasıl olacağız🙈
HabibeKaraca Zey-Haf ilk re Zey-Haf Regldan 2 gün önce baktırdığımda beta 142 4 gün arayla tekrar baktırdım beta 1.174.49 çıktı
naz0659 Catlover canım şöyle güzel bir yazı bırakıyım herkes faydalansın https://www.bebekyasami.com/hafta-hafta-hamilelik-detay/5-haftalik-hamilelik
Malidlgz Catlover benimde dört haftalıkken çok kasık ağrım vardı beşinci haftaya girince azaldı şuan 6 haftaligiz bugün fazla kasık ağrım yok
HabibeKaraca Benim hala var kasık agrım ve inanılmaz gaz oluyor çok rahatsız edici göbeğim 6 aylık gibi
Zey-Haf HabibeKaraca cok katlamış canım ben ilk öğrendiğimde 70.5 di iki, üç gün sonra 269.1 çıktı haydi ben ikiz hissediyorum seninkini bana haber et olur mu unutma 😍
HabibeKaraca Zey-Haf ayyy Allah razı olsun inşAallah ıkız olur dua et rabbım isteyen herkese saglık hayırlı evlat nasp etsın 🤲🏻