DuruMom Zey-Haf birde şişlik var sizdede var mıı göbeğim hiç olamamasına rağmen şuan ayva göbeğim çıktı şişlik diyorum, yoksa bu kadar kısa sürede karnın büyüdüğü nerde görülmüş ☺️
Havvanr68 Zey-Haf aminnn canım cümlemize beraber Allahım hayırlı evlat nasip etsin tüm anne adaylarımıza Sağlıkla kalbini duyurmasını sonra sağlıklıca kucağımıza aldırmayı nasip etsin düşmanımın başına vermesin Rabbim evlat yokluğunu ❤️🤲🏻
Elif_p Benim de 5 yeni bitti 6 dayım değerlerim en son 8000 deydi kese gördük çok şükür bir de kalp atışını duyarsam rabbime şükür 🙏🙏
Smg38 Zey-Haf aynen benimde oyle oluyor rahim gerildigi icin oluyor dedi doktor ve bu kasilma.agrisi icin haftada 1 proluton igne verdi
Zey-Haf Smg38 banada haftaya minik bir ilaç vericem demişti agrilar icin ama kullanmasak daha iyi sanki dimi
Zey-Haf Smg38 banada haftaya minik bir ilaç vericem demişti agrilar icin ama kullanmasak daha iyi sanki dimi
DuruMom [silindi] bende ovülasyon testi kullandım yaklaşık 5 aydır bebek deniyorduk evde 1 tane kalmıştı onuda 2 aralıkta yaptım 2 çizgi vardı ama biri daha açıktı sonrasını takip edemedim ama adetten 1 hafta önce gebelik testi yaptım negatif çıktı adetim 3 gün geçince test yaptım pozitif 🙏🏻
Zey-Haf DuruMom şişlik bende de var, vücut fazla sıvı üretiyor bu dönemde birde gaz sancılarımız ve kabizlik da olabilir
Smg38 Zey-Haf hic bilmiyorum canim.benim daha once 3dusuk oldugu icin doktor ne derse okeyim modunda ilerliyorum😶🤫
Zey-Haf Smg38 anladım canım dua edelim insallah sağlık sıhhatli bir şekilde kucağına alırsın, ki öyle de olacak insallah ♥️
mirzabebek-0121 Bende 4+2 görünüyorum beta hcg 588,10 görünüyor çok mu düşük acaba ya bende cuma günü doktora gidicem
[silindi] Pollymom merhaba 14 aralikta 1226 cikmisti 16sindaki muayenede keseyi gorunce bir daha istemedi doktorum. Ben de kafami karistirmamak icin yaptirmadim. 🤷🏻♀️
t_tgc_ok Nil_ay bende 4+3 üm Alttan muayene ile keseyi gördü doktor 30 unda tekrar gideceğim. Birbirimizden Haberli kalalım mutlaka :)
Mutluannneeee Asyaayaz1 benimde 6+6 hafta bu hafta başladı et türlerinden tiksiniyorum özellikle Allah yardımcımız olsun.
Bsraao Catlover canım benim bı önceki hamileliğinde kalp atışı duyulunca başlamıştı mide bulantılarım şimdi ara ara oluyor olmaması daha iyi bende 5+3 hamileyim bakalım ilerleyen zamanlarda göreceğiz
HabibeKaraca Merhabalar bende 5+4 oldum hiç mide bulantısı yok ama şişkinlik çok fazla ve hiç doktora gitmedim inşAllah bir sorun yoktur