Mi124 Mi124 ben 6+1 oldum keseyi gördük kalp atışı için ne zaman gidiyim bilmiyorum doktor da yarına gel demişti
Sarinko Catlover benmde kasığımda ağrı sızı oluyor direk piskolojim bozuluyor ve daha önce kimyasal yaşadım oda çok etkiliyor 😊
tusem3456 Ebrukarayali kac haftalik oldun cnm bende yarın gidecem inşallah bebis görüp kalp atisi icin
Sarinko Smg38 canım bugün kontrole gittin benim sat 19 kasım perşembe betam 535 çıktı çarşamba gel dedi
Babyisot Sarinko hemen hemen aynıyız benim de sat 21 Kasım, Perşembe günü beta 572 çıktı bugün de keseyi gördüm iki hafta sonra gel dedi doktor
Sarinko tusem3456 yok hayır benm adet olur gibi kahve kanamam da vardı az az eta değerim hiç yükselmedi zaten
Sarinko Babyisot benm doktorum çarşamba gel dedi bakalım yarın gidicem umarım herşey yolundadır🙏 Nerede yaşıyorsun
Sarinko tusem3456 hayır hamilesin tabi ki ama sperm yada yumurta düGün şekilde döllenmiyor bu nedenle yuvalanma olmuyor beta yükselse de hemen düşmeye başlıyor ve kanamayla atıyorsun hamile olduğunu bile pek anlamıyorsun
iremgun iremby merhaba adaşım🌸benim de 4+4 ben de yeni öğrendim sayılır işte 1 hafta oluyor. Hayırlı olsun🌸