tusem3456 elinda ben gecen hafta gittim de kese göründü cnm bebek gorunmedi ama betada 2497 falandi ama hastaneye gitmeden 4 gun önce yapmıştım testi yarın da inşallah bebegi gormek icin gitcm bakalim
emineyavuzhan Catlover Bana da cuma gel dedi pazartesi beta sonucum 566 çıktı ben bu pazartesi gideceğim ama
Mom053 Ruyaruya12_ ben de 5 + 3 ün yarın ilk kontrole gideceğim. adetim 1 gün geçince test yaptım 130 çıktı dört gün sonra tekrar test yaptım 1000 çıktı yarın bakalım ne diyecek doktor sizce normal mi değerlerim
Nurtrky Mom053 değerleriniz normal inşallah keseyi görürürsünüz sizinle aynıyız bende pazartesi gidiecem kese için🙏
Meltem00 Nurtrky bende yarın gidicem insallah guzel haberler alırız hepımız bir de benı sıcak basıyor ve sık nefes alıp vermeye basladım sızde de var mı aynı seyler 😅
Meltem00 Ebrukarayali. 5 haftalık 2 gunluk su an beni aşırı sıcak basıyor nefes de daha sık almaya basladım sizde de var mı aynı seyler 😊 bn mı bı tuhafım acaba
Ebrukarayali Meltem00 aa bende de öyle 🙈 nefes alirken fln bi zorlaniyorum sanki bazen. Benim de 5+3 olması gerek ultrasona göre
Nurtrky Meltem00 evet evet sıcak bana geliyo bazen kalbim hızlı bile artıyo şu kalp atışlarını bi duysak rahatlıcaz inşallah gidince haber verin bana mutlaka😊
Berram21 Catlover evet banada doktorum öyle söyledi canm Perşembe gittim adet tarihine göre 6 hafta 5 gün olmalıydı ama kese ile uyumlu değil geç döllenme dedi pazartesi kalp atışı için gideceğim
Meltem00 Ebrukarayali baktrmadm yarın baktrırırm gidince demekkı yalnız degılım sevındım 😊atlatıcaz kızlar bulantısız gecırelım yeter 🙏😊
Ebrukarayali Meltem00 evet evet 😊 ben 10 gün sonra baktrdm keseyi gördüm gün 9734 tü 😍 yarn kontrolüm var
tusem3456 Ebrukarayali kac haftalik oldun cnm bende yarın gidecem inşallah bebis görüp kalp atisi icin
Mi124 Mi124 ben 6+1 oldum keseyi gördük kalp atışı için ne zaman gidiyim bilmiyorum doktor da yarına gel demişti