Busratek07 Kızlar merhaba 16+5 deyiz ilk tetanoz aşımı oldum fakat kolumda ağrı yok bi kaç saat sonra mi belli eder kendisini yoksa kişiden kişiye değiştiği için bende ağrı olmayacak mı ? 😊şimdiden teşekkürler
Deletedmom15257 Busratek07 ben az önce sağlık ocagina gittim 20 haftada vuruluyor dedi sizin neden erken vurulmus
Babyboymom Busratek07 cnm benimde hiç olmadı iki doz oldum. Ama ilk hamileliğimde olmuştu baya kullanamamıştım kolumu. 7 sene oldu. Belki değişmştir aşılar 🙂)
hafsa2020 Busratek07 bende 17. Haftam dayım p.tesi oldum akşamına ağrı başladı salı çok ağrıdı çarşambada öyle bugün hala sızlıyo biraz.
Busratek07 Deletedmom15257 Allah allah bi dahaki ay tekrar çağırdı ikincisine 20+5olmus oluyoruz bizde ikincisine bilemedim cağlık ocagindan fark ediyor herhalde
Maviss Deletedmom15257 aynen neden erken vurulduk beni aramadida bile hem daha 4-5 aylık olmadan yapmıyor lar diye biliyorum
Deletedmom15257 hafsa2020 hayır cnm 20-24 ilk doz 20 ikinci doz 24 bende post açtım bakın isterseniz orda baya arkadaş yazmış
Deletedmom15257 Busratek07 hic bilmiyorum bende ilk defa bugün sağlık ocagina gittim 18+1 haftadayım burda post actim arkadaslar bilgilerini söyledi bende gidip baktım bana 20 de yapılır dedi istersen profilime gir orda posta girip oku
Busratek07 Deletedmom15257 okuyorum ilk defa geç gittiğim için de olabilir 3 aydan sonra oluyormuş çünkü biz gec gittigimiz icin 4. Ayda olmus olduk
Naciye89 Bende 20hf ilkini 2.dozu da bugun 25.hf yaptrdm agrı sonradan oluyor sabah yaptrdm aksama baslar ilkinde oyle olmustu iki üc gün üzerine yattıgımda bayagı rahatsz ediyordu
Naciye89 Busratek07 hemencecik geciyor bebegin ve senin için faydasını düsün❤ Yaptgnda hic acımıyor zaten☺☺ Sonrası da geciyor bir seklde düsünmeyin en iyisi😂
Bildaa Busratek07 bende 18+1ken aşı oldum.ikinci doz içinde 21.haftada gelmemi söylediler.aşının ağrısıda bende vurulurken acımadı ama uyuşuk oldu sonra zaten akşamdan sabaha kadar çook ağrısı oldu resmen kırık kol gibi geziyorum.☺