Sevo03 22 haftaligim bende. Henuz hic bir degisiklik olmadi 😅 biz daha hic bisi almadik gorumcem kaynanam ve abimin esi aldi birseyler, babasi odasini yapiyo yavas yavas baslicaz insallah🥰 detayliya bu sabah girdim hersey yolunda çok şükür🤲

Sevo03 23+2 detaylı yaptırdım çok şükür bi sorun çıkmadı daha doğru düzgün bişe aşmadım hep bakıyorum araştırıyorum altta ağrı oluyor bazen

Sevo03 23 haftalığız bende bu ayın sonunda giricem inşallah detaylı utrasyona inşallah herşey yolunda gider karnım da şişkinlik sertlik çok oluyor nefesim bile kesiliyor bazen sanki cocuk mideme oturmuş gibi oluyor

23 haftalığız detaylıya girdim geçen hafta hamdolsun iyiydi herşey 3 4 parça bişey anca aldım taşınma telaşım var ve bir kızım daha var oğluma sıra gelmiyo 🙈🙈

Sevo03 bizde 25+2 haftlaıgız detaylı 21 haftada girmiştik sadece geçen bime gelen bebek eşyaların dan üç beş parça bişey aldık başka bişry almadım erken gibi gleiyo bazende alışveriş yapmak için sabırsızlanıyorun ilk gebeliğim ondan tercübesizim tam olrak alışverişe ne zaman başlayım bilemedim🤔

Sevo03 23+4 üz bizde baya kilo aldım :(9 kiloya yakın karnım gün içerisinde baya şişiyor. detaylı ultrasona girdim çok şükür bi sıkıntı çıkmadı. ben neredeyse bütün kıyafetlerini tamamladım gibi bişey:) odası da bu hafta gelecek inşallah…

Sevo03 bende 22 haftalığım bugün hem cinsiyetimizi öğrendim hemde detaylı ultrasona girdim herşey güzel gidiyor bakalım 2. Gebeliğim bu arada bunu kız bekliyorduk buda oğlan oldu 2 oğluşum olacak 🙂

Sevo03 22+4haftalığım şükür çatlak yok şimdilik inşallah olmaz da ilerleyen zamanda detaylıya girmedik daha kıyafet aldık bir kaç alınacaklarınız var tabiki daha iştahlar açık bakalım sonumuz hayrola 🙈🥰

22+4 detaylı ultrasonumuzu olduk gayet saglıklıydı Allaha sukur karnım buyumeye başladı bi anda hızla buyuyo sanki☺

Nergsozdemr ya herseyine bakiyolar bütün parmaklarini tek tek saydilar🥰 ic organlari beyin gelisimi kalbe giden damarlarin kan akisina dudaklarina baktilar yarik dudak vs varmi diye yani akliniza gelebilcek herseye baktilar🥰

Sevo03 24 haftalığım detaylı yaptırdım.
                  Bugün doktor kontrolüm vardı suyumun azalaıdğını söyledi 2 hafta sonra şeker yüklemesi yapacak inşallah bu süreçte suyum çoğalır çok üzülüyorum

Sevo03 22+3 olduk bir değişiklik yok henüz 4 kilo aldım aşağı yukarı detaylıya girdim şükür problem yok minnak bir kızım olacak 🤗

Sevo03 25+1 ✋🏻
                    Kızım olcak adı Elif alya 👼, detaylı ultrasonu yaptırdık , Alışverişini tamamladık sadace beşik ve puset kaldı onlarıda doğum şeklim belli olduktan sonra almayı düşünüyoruz , şimdilik normal doğum gözüküyor . Bel ağrılarım var geceleri uyuyamıyorum yastıklar bile rahatsız ediyor , halsizlik başladı kafamı yataktan kaldıramıyorum sağlıcakla gelsinler inşallah 🤲🏻

Anne18 Havuç suyu için suyunuzun artması için , Özel hastanelerde serum veriyorlar suyu çoğaltmak için devlet hastaneleri herhangi birşey yapmıyor 🤲🏻

23+2 olduk oğlum olucak inşallah 2 gün sonrada detaylıya giricem inşallah bir sıkıntı çıkmaz🙏🏻 Bizimde alışverişimiz tamamlandı sadece kendime gecelik alıcam hastane için birde isimli tulum yaptırıcam😍