Mega123 Nrggzr Dikkat et kendine sıcak tut kendini ilaç vermiştir onları kullan enfeksiyon kapmamaya dikkat et. Kan kaybettiğin için sabah aç karnına pekmez yemeye çalış. Rabbim güç kuvvet versin inşallah
Abf Hangi hastane, şikayet edin, e nabizda en son gittiğiniz doktor çıkıyor, orda değerlendir diye çıkıyor hemen, oradan yazın bence
Aysum Nrggzr bende kürtaj oldum devlette tüm uyuttular hiç hatırlamıyorum uyandım bisey olmamış gibi devam ettim az kanamam oldu tamam 🤦♀️
blueberyy00 Nrggzr o kadar haklısın ki çok gevmiş olsun şikayet edebilirsin doktoru bidahada gitme o doktora
blueberyy00 Nrggzr herseyi geçtim özeldeymiş parasını veriyoruz zaten zoru ne sana acı çektirmek için bana doktor ben ilk kürtajda korktum istemedim kendiliğinden düşsün dedim doktor yalvardı bu senin ilk doğumun gibi yapma etme 10 haftalık hala kanaman yok vucut atmıyor tramva olur çok zor düşer o sancıyı bedenine çektirme yıpranma kı hemen toparlanıp hemen kalabilesin hamile diye allah razı olsun o zaman zorla kürtaja alıyor diye deli olmustum ama daha beter doktorlar varmış
Arvensmom Nrggzr ben de 2 kez kürtaj olan biri olarak acını çok iyi anlıyorum.Allah bir daha aynı acıyı yaşatmasın canım ❤️
Aysem- Nrggzr Özel mi böyle yaptı keşke kabul etmeseydin ya da başka doktora gitseydin doktordan doktora görede değişiyor bende kürtaj oldum uyuttular ve ameliyathanede yaptılar ama aynı hastanede kuzenim oldu kızı perişan ettiler. Gerçekten çok zor bir süreç toparlanmak zor Allah sabır versin çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin🤲🏻
denizmanzarasi Nrggzr sancım oldu özellikle çıktığımda ameliyattan ağrım çoktu iğne yapmalarına rağmen bi süre geçmedi canım 😔
Beety26 Nrggzr gecmis olsun.bizde Azerbaycamda kurtaj hep narkozsuz yapiyorlar.kadinlar var 2 3 aylik bebeklerini istemeyince ya sagliksiz olunca. Kurtaj yapirlar 5 6 dakkalik fln. Narkozsuz. 2 3 dafa kendim sahit oldum 1 dafa gorumcemle gitmisdim kurtaj oldu istemoyordu 3.cocuku 5 6 dakka cekmedi dr yapti ciktik. Bir dafada ben muayina gitmistm ben pa tolonu giyene kadar dr bir kadini kurtaj etdi durdu Azervycmda hep anestesizi yapiliyor
Mom433 Nrggzr 3 kere özelde kürtaj oldum anestezili yapıldı ben demeden bu nasıl birşey mis yaa yazık
Nrggzr Mom433 23 yılımın en kötü günü bugündü kayınvalidemi dışarı çıkarmak istediler çok korktuğum için yanımda kalmasını istedim o gitseydi iyice kafayı yerdim
denizmanzarasi Nrggzr normal canım ertesi gün daha iyi olacaksın inş,kendine dikkat et sıcak tut elini ayağını🌸